Çözüldü Sizce Csgo Prime Almak Mantıklımı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

siplasplas

Diamond Üye
Arkadaşlar Ben Csgo Prime Alıp Para Kasmak İstiyorumda Düşen Kasaları Falan Satmak Sizce Mantıklımı Yapılırmı Hem Oyun Oynucam Hemde Gelen Kasaları Satıp Kendime Yeni Oyunlar Alıcagım Bence Mantılklı Siz Ne Düşünüyorsunuz Fikirlerinizi Belirtirseniz Mutlu Olurum :)

Güzel dostum,benim fikrim cs go da prime hesap da alsan,çok fazla hile denk geliyor.Yurt dışında ve yurt içinde hileler çok ucuz.Cs go orjinal sunucularında benim oynadığım dönemde oynanamayacak hale gelmişti.Tavsiyem faceit vb. platformlarda oynayabilirsin.

Güzel dostum,benim fikrim cs go da prime hesap da alsan,çok fazla hile denk geliyor.Yurt dışında ve yurt içinde hileler çok ucuz.Cs go orjinal sunucularında benim oynadığım dönemde oynanamayacak hale gelmişti.Tavsiyem faceit vb. platformlarda oynayabilirsin.
kanka sanırım tam olarak okumdaın ben para kasmakdan bahsediyorum

knk benim 3 yıldır prime hesabım var 1700 civarı saatim var toplamda düşen kasalardan max 350 tl olmuştur 3 yılda yani alıpta KÂR EDEMEZSİN

knk benim 3 yıldır prime hesabım var 1700 civarı saatim var toplamda düşen kasalardan max 350 tl olmuştur 3 yılda yani alıpta KÂR EDEMEZSİN
yo mis gibide eder ben hesap almıştım eskiden tabi 1 yıl önce fln 3. maçımda yeni gelen kasa dream gelmeşti (ilk çıktığı vakit 200 250 lira civarındaydı) gayette kar yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt