200 250 tl mi .dtam logu bilmeden konuşamam ama 200-250tl falan eder. Pasif hesapların durumunu falan bilmiyorum
baya iyi 350 400log ss'i :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu konuyu satış icin değil fiyat öğrenmek icin actım sizce kaca satmam lazım 1 saat önce checklendi
Dediğim gibi tam fiyat vermek doğru olmaz. Ben 10K lık priv. logu ( satıcı combonun priv olduğunu söylüyordu ) 150tl ye satamamıştım200 250 tl mi .d
ister 100k olsun skinnıdı ve satan kişi önemliDediğim gibi tam fiyat vermek doğru olmaz. Ben 10K lık priv. logu ( satıcı combonun priv olduğunu söylüyordu ) 150tl ye satamamıştım
Niye kral ben sc4mmer falan mıyım yakıştıramadım. Şaka maka şimdi baktımda combo fiyatları falan uçmuş satarsın iyi bir fiyataister 100k olsun skinnıdı ve satan kişi önemli
Çok sel yani ''Çok Güzel Olmuş'' manasın da deniliyor eskiden bende kullanırdım 2-3 sene önce ( Velettim o zamanlar )cok sel olmuş? anlamadım hocam
pasiflik durumuna göre değişir ama 300ü varlog ss'i :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu konuyu satış icin değil fiyat öğrenmek icin actım sizce kaca satmam lazım 1 saat önce checklendi
satarım aslındada yurt dışından para alamıyomyabancılara sat tr piyasası ile ne uğraşıyon dolar-euro alırsın