Sizce bu forumun en faydalı kategorisi hangisi?

ilk bence pyhton dan başka sonra html geç sonra java sonra java skript c c plus plus diye git artı işareti yok diye plus yazdım eğitim videolarını youtubeden bulabilirsin rahatça

ne yapmak istiyorsun amacin ne? ona gore diller onerebilirim full stack mi olucaksin yoksa

ne yapmak istiyorsun amacin ne? ona gore diller onerebilirim full stack mi olucaksin yoksa
Ya aslında şöyle söyleyeyim zamanında FiveM Sunucular için az biraz Lua öğrenmiştim, keyifliydi. Full stack olmanın çok zor olduğunun farkındayım ama mesela hile konularında olur örnek veriyorum Valorant, Cs 2, Lol, Arc Raiders gibi oyunlar için hile geliştirmek istediğimi var sayalım. Onun dışında kesinlikle web site için öğrenmek istiyorum, web site oluşturma/tasarım

Ya aslında şöyle söyleyeyim zamanında FiveM Sunucular için az biraz Lua öğrenmiştim, keyifliydi. Full stack olmanın çok zor olduğunun farkındayım ama mesela hile konularında olur örnek veriyorum Valorant, Cs 2, Lol, Arc Raiders gibi oyunlar için hile geliştirmek istediğimi var sayalım. Onun dışında kesinlikle web site için öğrenmek istiyorum, web site oluşturma/tasarım
python ile kaybedicek zamanin yok az cok syntaxlara hakimsin genel olarak varsayiyorum c++ ile direk giris ayni zamanda 4 saat cpp desek 1 saat html css javascript tsx web tarafina odaklanirsin

Arkadaşlar selamlar, kendi çapımda keyfi olarak bir kaç yazılım dili öğrenmeye çalışıyorum ufak tefek ilerlemeler kaydediyorum. Google E-Sheets'de istediğim formüller için Apps Script kullanmaya başlayarak heveslendim bu işe ama bir çok farklı dil var, C++, Java, Python vesaire. Neyi öğrenmeye başlamalıyım ve önerileriniz için eğitim seti vesaire olan siteler/videolar mevcut mu?
csharp veya python ile başla

Bana sorarsan ben java öğren sonra .net core öğren derdim. PHP ile yıllar geçirdim geleceği olmayan bir dil JS-NodeJS biliyorum Vue öğreniyorum pişmanım. Keşke en başında bu işe Java ile başlasaydım da ordan .net de öğrenseydim. Python,Java,.netCore (c#) da yapacağın web projelerini bütün backend dillerde yaparsın ancak iş imkanı diyorsan iş verenlerin yazdığı 3 dil bunlar. Java kesin bil proje geliştireceksen kesin bil (bütün diller için gerekli). Öğrenmenin bi artısı olmuyor proje geliştirmedikten sonra hatta direk java stack öğrenirsen ve bütün hayatını java stack için harcarsan aç kalmazsın.

Python yapacağın işe göre öğren. Bir dilde ustalaş yeter java da olur js de olur python da yeterki bi dilin stackini bil. Mesela 2 sene python 2 sene java bilmek yerine 4 sene Java da geçirmek her zaman daha iyidir. Dersen ki ben python (Web tarafı Django) da ustalaşıcam her şeyi yaparsın, java'da (spring) aynı şekilde onlada her şeyi yaparsın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt