Ya aslında şöyle söyleyeyim zamanında FiveM Sunucular için az biraz Lua öğrenmiştim, keyifliydi. Full stack olmanın çok zor olduğunun farkındayım ama mesela hile konularında olur örnek veriyorum Valorant, Cs 2, Lol, Arc Raiders gibi oyunlar için hile geliştirmek istediğimi var sayalım. Onun dışında kesinlikle web site için öğrenmek istiyorum, web site oluşturma/tasarımne yapmak istiyorsun amacin ne? ona gore diller onerebilirim full stack mi olucaksin yoksa
python ile kaybedicek zamanin yok az cok syntaxlara hakimsin genel olarak varsayiyorum c++ ile direk giris ayni zamanda 4 saat cpp desek 1 saat html css javascript tsx web tarafina odaklanirsinYa aslında şöyle söyleyeyim zamanında FiveM Sunucular için az biraz Lua öğrenmiştim, keyifliydi. Full stack olmanın çok zor olduğunun farkındayım ama mesela hile konularında olur örnek veriyorum Valorant, Cs 2, Lol, Arc Raiders gibi oyunlar için hile geliştirmek istediğimi var sayalım. Onun dışında kesinlikle web site için öğrenmek istiyorum, web site oluşturma/tasarım
kanka bir şeye hakimim ama neye hakim olduğumu da bilmiyorumpython ile kaybedicek zamanin yok az cok syntaxlara hakimsin genel olarak varsayiyorum c++ ile direk giris ayni zamanda 4 saat cpp desek 1 saat html css javascript tsx web tarafina odaklanirsin
csharp veya python ile başlaArkadaşlar selamlar, kendi çapımda keyfi olarak bir kaç yazılım dili öğrenmeye çalışıyorum ufak tefek ilerlemeler kaydediyorum. Google E-Sheets'de istediğim formüller için Apps Script kullanmaya başlayarak heveslendim bu işe ama bir çok farklı dil var, C++, Java, Python vesaire. Neyi öğrenmeye başlamalıyım ve önerileriniz için eğitim seti vesaire olan siteler/videolar mevcut mu?
sen bi daha oneri verme knkilk bence pyhton dan başka sonra html geç sonra java sonra java skript c c plus plus diye git artı işareti yok diye plus yazdım eğitim videolarını youtubeden bulabilirsin rahatça