Kral Sağolasın Tam olarak Dediğini yaptım Secury bootu kapattım Customizeyi blok ettim ve tekrardan pc SENTRO Mod mu ona benzer bi isimde moda girmiş ondan dolayı olmuş düzelttim sağolasın <3Kral yakında banlanman dileğiyle adamın ekranı siyah ise nasıl görev yöneticisine gelmesini bekliyorsun? Adamın yaşadığı masaüstündeki taskbarın falan gittiği değil öyle olsa taskbar falan gidiyor derdi doğru olurdu dediğin. Düzgün okursan sevinirim. Kral eğer masaüstü ise ekran kartının güç kablosunu bi sök tak yap. Secure Boot'u kapattıktan sonra düzeliyorsa eğer bi bios güncellemelerini kontrol et.
Kral Sağolasın Custom Yapmıştım Ondan kararmış ekran Sonra diğer ekran kartını takıp customu geri kapattım legacy aldim ve pc açıldı cansın <3gigabyte rx ekran kartları custom yaptıktan sonra hemen secure boot yapılmamalı. eğer yapılırsa bilgisayar soft brick moduna geçip birdaha açılmıyor. custom yaptıktan sonra yeniden başlatıp secure bootu açıyorsun..
Adamın yazdığını çözüm işaretle diğerleride görsün. Ayrıca konu etiketinide çözülmüş yap.Kral Sağolasın Tam olarak Dediğini yaptım Secury bootu kapattım Customizeyi blok ettim ve tekrardan pc SENTRO Mod mu ona benzer bi isimde moda girmiş ondan dolayı olmuş düzelttim sağolasın <3
Kral Sağolasın Custom Yapmıştım Ondan kararmış ekran Sonra diğer ekran kartını takıp customu geri kapattım legacy aldim ve pc açıldı cansın <3
Allah allah oyle mi olmus lakral açılınca siyah ekranda CTRL ALT DEL tuşlarına bas ordan görev yöneticisini seç üssten dosya'ya gel yeni görev tuşuna bas ona basonca oraya explorer.exe yaz ekran gelir olmassa dc yaz : xrealoffical