MemoryRegion
Diamond Üye
biraz beynini kullandostum mizah kara mizah olurya hani atatürkle dalga geçme filan sanki biraz fazla kasmışsın
biraz beynini kullandostum mizah kara mizah olurya hani atatürkle dalga geçme filan sanki biraz fazla kasmışsın
Var diyor bide bu nasıl... senin gibilere laf anlatılmıyor,anlamıyorsunuz yetkililer sizin gibileri görünce banlamak ile uğraşamazlardostum senin benle derdinmi var hayalmi görüyosun ne çıkarım olabilir modlardan forumda makara muhabbet konulardayım mod takip ettiğim yok
var dostum burası npc mekanı değil gülücezde eğlenicezde üzülcezde duygusuzmu olalım sadece hile forumumu bura
Rapor butonunu mu kullanayım? +100'den fazla böyle rahatsız edici içerikler bulunuyor. Metin olarak ve ya görsel olarak ne fark eder ? Cinsellik,Yüksek derece hakaretler bulunuyor.Merhaba, Cheatglobal'de çoğu zaman 10 hileden yalnızca 1 tanesi gözden kaçabiliyor. Biz moderatörler genellikle konuyu onaylayıp içeriği kontrol ettikten ve onayladıktan sonra kullanıcı içeriği değiştirip zararlı yazılım yerleştirebiliyor. Bunun önüne geçmek için bir proje geliştirdik ve en kısa sürede çalışmaları hızlandırıp yürürlüğe geçmesini bekliyoruz. Bu şekilde kullanıcılara verilen download linkleri yönetici bilgisi dışında değişmeyecektir.
Gelelim üyelerin birbirleri arasında yaptığı küfürleşmelere, biz çoğu zaman üyelerin birbirleri arasında saygı çerçevesini bozmadan tartışmalarına izin veriyoruz. Ancak çoğu zaman bu üyelerin tartışmadığını, yalnızca birbirleri arasında şakalaşıp komik capsler ve videolarla paylaşım yaptıklarını görüyoruz. Birbirlerine metin olarak küfür etmedikleri ve gerçekten tartışmadıkları sürece birbirleriyle şaka ve eğlence amaçlı gifler, resimler ve videolar paylaşabilirler. Bunun herkese açık ortamda olması ve esneklik sağlanmasının tek sebebi budur.
Bu üyelerin birbirleri arasında yaptığı şakalaşma ve argo içerikli caps paylaşımlarını raporlayan hiç kimseyi göremedik. Madem bu kadar rahatsızdınız o halde rapor butonunu kullansaydınız? Forumda sizi rahatsız eden birşey olduğunda rapor butonunu kullanıp mantıklı açıklamalarla rapor göndermeyi unutmayın. İyi forumlar
Şahsi fikrimi söylemem gerekirse tartışmak isteyen konu açıp konu üzerinde veya hali hazırda açılmış konular üzerinde tartışmak yerine dm üzerinden tartışabilir. Site de bir mizah sitesi olmadığı için yapılan mizahın da bir dozu olması gerektiğini düşünüyorum. İnsanların mizahına karışmam umrumda da olmaz zaten kendim de şahsen rahatız olmuyorum ama sonuçta burda bir topluluk mevcut siyasi dini vb. değerlerle dalga geçen mizahlar kısıtlanabilir. Kendileriyle sabaha kadar dalga geçsinler fakat arkadaşın da attığı sslerdeki bazı görseller rahatsız edici olabiliyor. Tam olarak ban atılmasa dahi uyarı verilebilir veya time out sistemi getirilebilir bu tarz şeyleri abartılı yapanlar için. Abartılı yapılmadığı sürece herkesin biraz eğlenmeye hakkı var tabi ama aynı kişiler sürekli birbirlerine sallayıp duruyor.Merhaba, Cheatglobal'de çoğu zaman 10 hileden yalnızca 1 tanesi gözden kaçabiliyor. Biz yetkililer genellikle konuyu onaylayıp içeriği kontrol ettikten ve onayladıktan sonra kullanıcı içeriği değiştirip zararlı yazılım yerleştirebiliyor. Bunun önüne geçmek için bir proje geliştirdik ve en kısa sürede çalışmaları hızlandırıp yürürlüğe geçmesini bekliyoruz. Bu şekilde kullanıcılara verilen download linkleri yönetici bilgisi dışında değişmeyecektir.
Gelelim üyelerin birbirleri arasında yaptığı küfürleşmelere, biz çoğu zaman üyelerin birbirleri arasında saygı çerçevesini bozmadan tartışmalarına izin veriyoruz. Ancak çoğu zaman bu üyelerin tartışmadığını, yalnızca birbirleri arasında şakalaşıp komik capsler ve videolarla paylaşım yaptıklarını görüyoruz. Birbirlerine metin olarak küfür etmedikleri ve gerçekten tartışmadıkları sürece birbirleriyle şaka ve eğlence amaçlı gifler, resimler ve videolar paylaşabilirler. Bunun herkese açık ortamda olması ve esneklik sağlanmasının tek sebebi budur.
Bu üyelerin birbirleri arasında yaptığı şakalaşma ve argo içerikli caps paylaşımlarını raporlayan hiç kimseyi göremedik. Madem bu kadar rahatsızdınız o halde rapor butonunu kullansaydınız? Forumda sizi rahatsız eden birşey olduğunda rapor butonunu kullanıp mantıklı açıklamalarla rapor göndermeyi unutmayın. İyi forumlar
Adam uyarmış hocam ben bide o rat olayını yetkililer farketsin diye açtım sabahın köründe yetkililerin aktif olmadığı zaman paylaşmıştı gayet normal ama dark mizah konusunda katılıyorum sana dine ve ataya yapmaları sinir bozucuRapor butonunu mu kullanayım? +100'den fazla böyle rahatsız edici içerikler bulunuyor. Metin olarak ve ya görsel olarak ne fark eder ? Cinsellik,Yüksek derece hakaretler bulunuyor.
Bu arkadaşlar gerçekten fazlası ile abartıyorlar
Elbette şaka yapabilirler,şakanın da bir dozu var.
Şaka dediğiniz bu değildir umarım ;
Edit :
Boş konuşma max 15 yaşındaki süzme gevşek senin anlayacağın şeyler değil bunlar git sütünü iç.dostum mizah kara mizah olurya hani atatürkle dalga geçme filan sanki biraz fazla kasmışsın
Sadece bu kısım için yorum yapacağım;Nasıl becerdiniz ? Lol oynayan,Çizgi filim izleyen tüm çocukları buraya topladınız?
100'den fazla saçma sapan durum paylaşılmış.
Sadece bu Durum da kullanıcılar uyarılmış ;