- İletişim
devinesoftweareDevineSoftware
devinesoftweareDevineSoftware
divine ext full üzmez seni
Arkdaşlar Merhaba
Main Hesabımda kullanmak için sağlam legit ban konusunda beni üzmeyecek bir hile arıyorum .
Esp Aim Olarak Sizce en iyisi hangisi.
Ben Kendi Araştırmalarıma göre olanları ankete ekledim .
Fikirlerinizi lütfen yazın .
Techart hileden sayılmıyor sanırım
Arkdaşlar Merhaba
Main Hesabımda kullanmak için sağlam legit ban konusunda beni üzmeyecek bir hile arıyorum .
divine ne satıyordivine software kullanıyorum baya sağlam knk immo hatta radiyi görüp düşmüşlüğüm var
Crâcked yaptıalr onu sanki öyle görmüştümTechart hileden sayılmıyor sanırım
Arkdaşlar Merhaba
resell ve public ürün herkes satıyor zaten canery de aynı hileyi satıyo bide canery felan hikaye demişdiscord.gg/divineservices bendede ext-full valo var. Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve tamamen memnunum. Zaten sunucu yetkilileri 7/24 destek sunuyorlar kurulumdada sorun çıkarsa AnyDesk falan kullanarak bağlantı kurup yardımcı oluyorlar. Canery falan hikaye...
Cracklendi evet. Fakat cracklenmeden önce 12 ay aktif olarak sadece 1 kere detection geçirerek piyasaya hakim oldu. Bunun yanında Crâck atıldıktan sadece 4 saat sonra driverdan tut bütün herşeyi değiştirildi ve güncellendi.Crâcked yaptıalr onu sanki öyle görmüştüm
Not aldım hocam bakacağım.Cracklendi evet. Fakat cracklenmeden önce 12 ay aktif olarak sadece 1 kere detection geçirerek piyasaya hakim oldu. Bunun yanında Crâck atıldıktan sadece 4 saat sonra driverdan tut bütün herşeyi değiştirildi ve güncellendi.