Sitedeki eksiklikler neler eklenebilir.

bahsettiğim şey daha kapsamlı birşey kullanıcı paneli olan ek olarak kullanıcı paneli yaparken 2 fa eklemeyi unutma
eski sitemde vardi artik maille otomatik teslimata gectim okadar gerekli bir ozellik oldugunu pek dusunmuyorum

eski sitemde vardi artik maille otomatik teslimata gectim okadar gerekli bir ozellik oldugunu pek dusunmuyorum
tabi daha cok tercih sana kalmış fakat ben bir kullanıcı olsam gözüme güzel görükmeyen siteden uzak dururum hile satıcılarının genel olarak yabancılara hile satamamasının en büyük sebebi sitelerinin genelde cöpten toplanmış gibi olması

sattığın hile kaliteli olabilir ama reklamını güzel yaparsan
site arayüzüde bedava reklam gibidir

oha çok iyi olmuş (hiç bi değişiklik görmedim)
arka plan değiştirildi smooth eklendi üstteki tab değiştirme butonları değiştirildi indirimin yazdığı yer değiştirildi logo daha net ve görülebilecek hale getirildi

Kısa bir süre önce piyasaya sürdüğümüz fivem hilesi için bir website açtım Anticheat.Fun Görüşlerinizi ve eklenebilecek şeyleri bekliyorum.

Genel olarak düzen çok iyi. Fakat arkaplanın daha sade veya daha az göz yorması gerekiyor. Şahsen 30 saniye dayanabildim direk gözlerim ağrımaya başladı. Satış yapmanın en önemli kurallarından birisi önemli alanları vurgulamaktır. Arkaplan daha vurgulu olursa potansiyel alıcının dikkatini dağıtır.

arka plan değiştirildi smooth eklendi üstteki tab değiştirme butonları değiştirildi indirimin yazdığı yer değiştirildi logo daha net ve görülebilecek hale getirildi
logo yok kanka anla artık text o düz text fontunu değiştirmişsiniz sadece gözünü seveyim

birden fazla kullanıcı yorumu getirilebilir footer kısmı gözüme biraz büyük gözüktü daha küçük yapabilirsiniz hakkımızda kısmı boşonun harici güzel ellerinize sağlık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt