Duyuru Sitede Konu Nasıl Açılır Anlatıyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yorum mu yaparak açacağız

21 mesaj oldu açılmadı?

Merhaba Arkadaşlar Konumuza hoş geldiniz
Öncelikle açacağınız kategoriye giriyoruz,Konu Açma kurallarını alta madde madde atacağım

Konu Başlığına konumuzun içeriğini yazıyoruz (League Of Legends Yeni Yama Notları 03.04.2021) Gibi başlıklar olabilir.Hile Konularının sonuna tarih eklemeyi unutmayalım.Konu başlığımız tamamen büyük olamaz

--İsteğe bağlı konunuzu ortalama sağa veya sola yaslayabilirsiniz--
Şimdi konumuza içerik yardımcı resmimleri ekleyelim

Birden fazla şablon ekleyebilirsiniz Dert etmeyin
Uygun şablonu dilediğinizi ekleyin ben resimler şablonunu ekleyeceğim

Şimdi Resimler Şablonumuzun altına bir adet resim ekleyeceğiz.
Dikkat Resimde Sitemizin Logosu Olması Gereklidir.
PhotoScape programını kullanıyorum.Ekran görüntüsü alıcı aracım lightshot

Öncelikle sağ tıklayıp logomuzu alıyoruz
<___-----___>
PhotoScape programına giriyoruz
"Düzenleyici" adlı sekmeye tıklıyoruz

Sol Taraftaki Bu Menüden Düzenleyeceğimiz resmi seçiyoruz,Seçtiğimiz resim sol tarafa geliyor.Nesne Adlı Sekmeye tıklıyoruz!!!!
Gelen pencereden indirdiğimiz logoyu seçiyoruz(CG LOGOSUNU)

Yine gelen pencerede Şeffaflığı 160 yapıyoruz (Siz Fotonun Tonuna göre Ayarlarsınız)Tamam tuşuna basıyoruz Resmimizin Üzerine Logomuz gelecektir !! Boyutlandırmayı yapınız ve Fotorafı kaydedersiniz.
Şimdi resmimizi konumuza ekleyeceğiz
Resmimizi Konumuza Sürüklüyoruz.Sürüklediğiniz kısma resim eklenecektir
upload'ı kesinlikle sizin yapmanız lazımdır hızlıresim vb. sitelere upload yaptığınız resmi sürükleyerek konuya ekleyip boyutlandırabilirsiniz

Şimdi ise Etiket Ekleyelim...
Haber paylaşıyorsanız haberin içeriğiyle ilgili anahtar kelimeleri ekleyiniz
konunuzun altına inerek şekil A'da göründüğü gibi ekleyiniz

Konununuza Link eklemek isterseniz
Şekil B'de gördüğünüz gibi yapmanız yeterli olacaktır

;)
Konu Açma Kuralları
1- Konu açarken hangi bölüme açtığınıza dikkat etmelisiniz.
2- Konunuz düzenli anlaşılır olmalıdır ve tamamen alıntı olan konu silinir.
3-Açılan konu, başlığıyla alakalı olmalıdır.(Örnegin "XXX Hatasını Alıyorum Nasıl Düzeltebilirim")
4-Forum içerisinde kişisel bilgilerin paylaşılması yasaktır. (İsim soyisim - tel no, fotoğraf vs.)
5- Konularınızda paylaştığınız linkleri kazanç sağlamaya yönelik kısaltmak kesinlikle yasaktır.
6- Konu başlığınızı tamamen büyük yapamazsınız sadece ilk harfi büyük olmalıdır.
7-Özel hayatın gizliliğini ihlal eden konular açmak yasaktır.
8-Konu içeriğinin tamamen renkli olması yasaktır. Sadece vurgulanması gereken kelime veya cümleyi renkli yapmanıza yeterli olacaktır.

Hile Paylaşım Kuralları
1- Hile paylaşımlarında güncel video veya resim zorunludur. (Konunun açıldığı tarihte çekilmiş olmalıdır.)
2- Virüs Taraması olmayan ve link kısaltılan konular silinir kullanıcı cezalandırılır. (virüstotal Linki ekleyebilirsiniz)
3-Hile rar dosyasında kesinlikle şifre olmamalıdır!! Şifre olduğu için rara virüs taraması yapılamıyor.
4-Dosya ve video uploadı size ait olmalıdır. Konu açılış tarihiyle aynı olmalıdır.
5-Hile size ait değilse konu altına alıntıdır yazmalısınız.
6- İndirilen iceriklerden indiren kullanıcılar sorumludur.
Örnek Konu
https://cheatglobal.com/konu/epic-gamesin-oenuemuezdeki-hafta-uecretsiz-olacak-oyunu-aciklandi.8253/
Güzel anlatım hocam teşekkür ederim

ben anlamadım ki, kategori kısmına nasıl giricez, ekranın hiçbiryerinde konu aç diye yazı yokki.

sitede yeniyim daha önce farklı cheat sitelerinde konu açmıştım fakat bunun kadar detaylı değildi fotoğraflarıda incelediğime göre şablon felan seçebiliyormuşuz herhalde çok teşekkürler sağolun sayın dreamfancy

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt