Sitede açılan konular hakkında önerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haksız 1 mesajım bile yok neyse onu söylerim ben gerekeni ne az ne çok seni şuan banlatmam 2dkmı almaz küfür veya hakaret edemezsin forumun moderasyonunu bilmiyorsun ztn çözüldü etiketi var ztn kitleme var konuyu sadece mod arkadaşlar biraz tatil yapmak istemiş okadar git moderasyonunu öğren sonra konu aç konun çok boş kuralları oku benim atığım KONU NASIL AÇILIR kurallarını
Doga bak felsefe yapıyor

Mod başvurusu yapmadan önceki benim haller
alaka ne hocam? görüş ve öneriler kısmına ne yazmasını bekliyosun anlamadım her bu başlık altında konu açan kişiler mod başuvursu için mi konu açıyor? :D

Konu kasıyorum denmez. Öneri denir.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
alaka ne hocam? görüş ve öneriler kısmına ne yazmasını bekliyosun anlamadım her bu başlık altında konu açan kişiler mod başuvursu için mi konu açıyor? :D
Mod başvurusu yapıcak adamı gözünden tanırım böle konular açar Discord yardım eder millete uzun süredir burdayım ztn belli ediyor kendini böllerii 😂

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Senin konunu okuyacak değilim madem küfür yasak kişisel hakaret ettiğin onca kişiye ne diyebiliriz söylesene ettiğin sansür koyduğun onca küfür ve beni banlatma konusuna gelirse istersen banlat yani bundan korkacak değilim
Sansürlü küfürlerini atarmısın bakayım kaç kere kime etmişim? Bekliyorum

Senin konunu okuyacak değilim madem küfür yasak kişisel hakaret ettiğin onca kişiye ne diyebiliriz söylesene ettiğin sansür koyduğun onca küfür ve beni banlatma konusuna gelirse istersen banlat yani bundan korkacak değilim
Konuları okumadan yorum yaptığınızda nokta atışı bilişim önce okumayı öğren sonra konu açarsın ztn forumda olan kuralar modersestonu öneriyorsunuz.

Konuları okumadan yorum yaptığınızda nokta atışı bilişim önce okumayı öğren sonra konu açarsın ztn forumda olan kuralar modersestonu öneriyorsunuz.
kardeşim konuları bilmediğim için anlamıyorsun sonra gelip okumadan yorum yapıyorsun diyorsun senin anlamadığın o kadar belli ki neyse muhatabım değilsin artık

enayiler dostum illa gelip burada laf dalaşına girecekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt