Sitede açılan konular hakkında önerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Twixx

I'm creating a virtual hell.
Uzman Üye
İletişim
1.)Site içinde açılan konu çözüldüğü zaman kilitlenebilir çünkü geçen sene yaşadığı sorun çözülüyor ve hala yorum yapmaya devam ediyorlar
2.) bu bir site açığımı değil mi bilmiyorum
Örneğin; Bir konunun linki alıp discordda atığımız zaman oradaki linkler gözüküyor okunmaması gerek yerler okunuyor (link açık bir şekilde verildiyse gözüküyor metinin içine koyuluğu zaman sorun olmuyor)
583cb5j.jpg

1 Cözüldüğünü açan kişi söylemiyor zaten moderatöre vahiy inip aha bunu cözmüştür diyip kapatamaz
2 site açığı değil

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Mod başvurusu yapmadan önceki benim haller

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Çocuk senin kadar boş biri yok bu forumda itin tekisin mesaj kasmaktan başka bir iş bilmiyorsun

Diğer forumlarda olduğu gibi çözüldü tiki vs. Getirilse otomatik kitlense vahiyle alakası falan yok
Eyw sen davam et böle mesaj kasmaya ihtiyacım çok var Ayn

Kardeşim attığın mesajlara bakarmısın bi bak bakim ne olduğun ordan bile belli oluyor
Haksız 1 mesajım bile yok neyse onu söylerim ben gerekeni ne az ne çok seni şuan banlatmam 2dkmı almaz küfür veya hakaret edemezsin forumun moderasyonunu bilmiyorsun ztn çözüldü etiketi var ztn kitleme var konuyu sadece mod arkadaşlar biraz tatil yapmak istemiş okadar git moderasyonunu öğren sonra konu aç konun çok boş kuralları oku benim atığım KONU NASIL AÇILIR kurallarını

Haksız 1 mesajım bile yok neyse onu söylerim ben gerekeni ne az ne çok seni şuan banlatmam 2dkmı almaz küfür veya hakaret edemezsin forumun moderasyonunu bilmiyorsun ztn çözüldü etiketi var ztn kitleme var konuyu sadece mod arkadaşlar biraz tatil yapmak istemiş okadar git moderasyonunu öğren sonra konu aç konun çok boş kuralları oku benim atığım KONU NASIL AÇILIR kurallarını
Senin konunu okuyacak değilim madem küfür yasak kişisel hakaret ettiğin onca kişiye ne diyebiliriz söylesene ettiğin sansür koyduğun onca küfür ve beni banlatma konusuna gelirse istersen banlat yani bundan korkacak değilim

Kavga başlatmak, polemiğe girmek.
//

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt