Çözüldü Sistemimin ortalama satış fiyatı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

level999giant

level 1 crock
Uzman Üye
Sistemimi satmaya karar versem gideceği fiyat aralığı kaçla kaç arası olur arkadaşlar?
16+16 = 32Gb Hyperx 3000 Mhz Ram
i5 11400 2.60 Ghz Cpu
Gtx 1660 SUPER 6GB DDR4 Gpu
256Gb SSD
1TB HDD
Razer Deathadder V2 Mouse
Steelseries Apex3 Klavye
Steelseries Artics 3 BT Kulaklık
Nzxt H510 Kasa
Viewsonic vx2458-p-mhd

Son düzenleme:
20den aşağı vermem kanka ekipmanlar sadece 10k ediyo zaten monitör falan da var ne 11inden bahsedionuz üstünde ki işlemciyi görmüyonuz galiba

o mecbur olacak kankka salğık olsun
ovvv. sisteme talibim demiştim ama 20 bin türk lirasına çok daha iyi bir sistemi sıfır olarak satın almayı tercih ederim.

20den aşağı vermem kanka ekipmanlar sadece 10k ediyo zaten monitör falan da var ne 11inden bahsedionuz üstünde ki işlemciyi görmüyonuz galiba
10k fiyata senin ekipmanlardan kat kat daha iyisi toplanır sadece stoğu olmadığı için fiyatları pahalı ve o sistemi 13-14k'nın üstüne alabilecek bir enayi bulamazsın kendin öyle bir enayilik yaptıysan zarara girdin ki yapmış gibide duruyorsun.
3 gün önce aldım kanka faturası her şeyi var hiç yormadım zaten temiz
sen 3 gün önce aldın sistem 3 günlük değil sistemin parçalarının hepsinin garantisi var mı sen yormadıysan bile senden önceki kişinin yormadığını nerden biliyorsun vb. vb.

neyse 20 bini falan bir kenara koyalım... sende çok zarara girme.. 10 bin tl nakit verebilirim. düşünürsen bir geri dönüş yaparsın

10k fiyata senin ekipmanlardan kat kat daha iyisi toplanır sadece stoğu olmadığı için fiyatları pahalı ve o sistemi 13-14k'nın üstüne alabilecek bir enayi bulamazsın kendin öyle bir enayilik yaptıysan zarara girdin ki yapmış gibide duruyorsun.

sen 3 gün önce aldın sistem 3 günlük değil sistemin parçalarının hepsinin garantisi var mı sen yormadıysan bile senden önceki kişinin yormadığını nerden biliyorsun vb. vb.
bu forumda pc toplama ile alakalı hiçbirşey konuşulmaz çoğu cahil zaten

o mecbur olacak kankka salğık olsun
2.El Piyasasını bilmiyorsun galiba dostum 20 bine verirsen alacak kişiyi banada söyle bende kazık sokayım :)

vatandan aldım 3 gün önce 0 aldım diyorum kıt mısın knk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt