miarey
Diamond Üye
kanka demiş ya sitede şuan indirim var diyeSitede zaten 50 dolar nasıl 75 dolara alabildin bizi ayakta mı sikiyon aq
kanka demiş ya sitede şuan indirim var diyeSitede zaten 50 dolar nasıl 75 dolara alabildin bizi ayakta mı sikiyon aq
Kanka diğer ürünlerde indirime girdiği belli fakat lifetime'da orjinal fiyatı veya indirimli diyemeyiz çünkü tek fiyat gözüküyorkanka demiş ya sitede şuan indirim var diye
bütün anakartlar
ürünlerde pek yardımcı olmuyor değil biz supportlar zaten insanlara yardımcı olmak için varız kankam ozmn neden hle sahipleri supporter alsıneskiden onun ürünleriyle ilgileniyordum ürünlerde pek yardımcı olmuyor @Niklaus zaten biliyor kendisini
alla alla ciddimisin sen bak bakiyim o hile hala öylemi duruyor
doğrudur kral <3 hedeflerinden vazgeçme
tek kullanmlık yokmu hocam 1 kere permabütün anakartlar
ürünlerde pek yardımcı olmuyor değil biz supportlar zaten insanlara yardımcı olmak için varız kankam ozmn neden hle sahipleri supporter alsın
ben 1günlük satmıyorum lifetime keyimi satıyorum ama peek in sitesine veya discorduna gidip bilgilendirme alabilirsintek kullanmlık yokmu hocam 1 kere perma
kanka spooferlardan pek anlamamda dediğin sitede 1 günlük asus perma spoof varmıben 1günlük satmıyorum lifetime keyimi satıyorum ama peek in sitesine veya discorduna gidip bilgilendirme alabilirsin
kanka siteden discorda git yardımcı olurlar bana sorma kralkanka spooferlardan pek anlamamda dediğin sitede 1 günlük asus perma spoof varmı