Sınırsız gmail oluşturma

Bi ara bi yerde android emülator rootla id değiş oluyor gibi şeyler söylemişti yapmayı bilen veya bu konuda fikri olan başka biri varmı konu altına mesaj atsın varsa eğer.

Hocam modemi sıfırlayın.
Denendi hocam olmadı.

farklı bir cihazdan yapmayı dene ama wifi bağlama
Şuan evde değilim farklı bir cihaz ile deneme şansım yok ama yinede fırsatım olunca deniceğim.

hocam bende aynı durumdayım satmak icin acıyordum hata verince vpn ile çözülüyodu artik vpnde olmuyor varmi sınırsız gmail açılabilecek bir method?

hocam bende aynı durumdayım satmak icin acıyordum hata verince vpn ile çözülüyodu artik vpnde olmuyor varmi sınırsız gmail açılabilecek bir method?
Hocam dediğim gibi biri android emülatöre root at device id vs değiş oluyor gibi bişey demişti bu konu hakkında bilgisi olan biri varsa eğer iyi olur.

telefondan youtube üzerinden hesap ekle hesap oluştur tel no istemiyor.

telefondan youtube üzerinden hesap ekle hesap oluştur tel no istemiyor.
evet güzel taktik kullanıyordum bunu fakat gmail hesabı açıp satmak ne kadar kaarlı bılmıyorum zamana değmez gibi satılıyormu gmailler yoksa başka birşey içinmi?

satış için bu taktiği kullanıyorlar zaten
tamamda yani bunu satmak için itemsatışta falan güzel bir hesabının olması lazım doğrulanmış olman lazım yoksa zor bu iş .d

az önce itemsatıştan baktım ciddi ciddi bir tane mağaza 10 bin tane satış yapmış mail ve outlook sadfalşiads

tamamda yani bunu satmak için itemsatışta falan güzel bir hesabının olması lazım doğrulanmış olman lazım yoksa zor bu iş .d

az önce itemsatıştan baktım ciddi ciddi bir tane mağaza 10 bin tane satış yapmış mail ve outlook sadfalşiads
çok ciddi hesaplara gerek yok satıcağın kişi mail hesabına giriyor ise yeterli? daha ne isteyecek ki?

çok ciddi hesaplara gerek yok satıcağın kişi mail hesabına giriyor ise yeterli? daha ne isteyecek ki?
doğru diyon reis, birde 10 outlook hesabına 100 tl verenlerde var çok değişik, outlook zaten sınırsız açılabiliyor pc den ama nıye alıyorlar anlamıyorum .d

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt