sınavda kopya

arkadaşlarım özel okuyor cocukların 40-70 gün devamsızlıkları var full zayıf hatta bahcelerde s!garaya bile izin veriyorlar özel bu herşey parasıyla
bilmiyorum bizim okuldada puff falan şicyoılarda tuvalettede gecen 5-6 kisi kaldı notlardan

bu siteye bi bak

ya git kağıda yaz kopyayı avcunun içine koy
DENENDİ ONAYLANMADI YAKALANILDI

beyler sınavda kopya çekmem lazım kimya sınavı var yarın sınıfı geçemezsem karambole gidicez acilinden taktik salın bizim hoca külyutmaz tarzı bişey kelebek sistem değil kendi sıramızda oturuyoruz ama sınavdan önce altını üstünü sıraları bi yokluyo cam kenarıyım camın yanında çıkıntı var aklıma hiçbirşey gelmiyo zaten 2 defa yakalandım bana fokus oluyo hep bi şekil çekmem lazım napıyım
Konuyla alakasız ama bi sınavada din hocası vardı adam hem mesajlaşıyordu cevapları verilen sınavda cevap kağıdını masanın üstüene koydum ve bir baktım e okula nur topu gibi 100

dostum okul yetev vakfının yaani acımıyorlar yetev dediğimiz şey de rte nin oğlunun vakfı yaani bal gibi kalıyoruz
hocam orası neresi yanlısıkla gitmeyelim, bu okullarda böyle bişey yok okula gitmesen bile geciriyorlar

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt