sınavda kopya

weasyazad

Gold Üye
beyler sınavda kopya çekmem lazım kimya sınavı var yarın sınıfı geçemezsem karambole gidicez acilinden taktik salın bizim hoca külyutmaz tarzı bişey kelebek sistem değil kendi sıramızda oturuyoruz ama sınavdan önce altını üstünü sıraları bi yokluyo cam kenarıyım camın yanında çıkıntı var aklıma hiçbirşey gelmiyo zaten 2 defa yakalandım bana fokus oluyo hep bi şekil çekmem lazım napıyım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ya git kağıda yaz kopyayı avcunun içine koy

bacagına yaz bol bısy gıy bakcagın zaman cekersın gerı ındırırsın

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
dostum kadın başımda dikiliyo başka bişey lazım

kanka kadın başımda dikiliyo vücudum olmaz ön sıraya falan yazıp ordan donu düzeltirmuş kolpasına yatıp ayağa kalkıp bakmak var ama korkuyom daha risksiz bişey lazım
git çalış

Bir gün varsa sıkıntı.Biraz paran varsa casus kulaklık,kamera,telefon vs.. ile yakalanmazdın bence.
o kadar prodüksüyona gerek yok reis ufaktan sistem kurmayı düşünüyorum ön sıraya kağıdı yapıştırıp sandalyeye ufak bi iple bağlayacam sandalyeyi geri çekip açıp bakıp kapatacam falan da çok riskli oluyor

1 günde nasıl çalışıyım

o kadar prodüksüyona gerek yok reis ufaktan sistem kurmayı düşünüyorum ön sıraya kağıdı yapıştırıp sandalyeye ufak bi iple bağlayacam sandalyeyi geri çekip açıp bakıp kapatacam falan da çok riskli oluyor

1 günde nasıl çalışıyım
hangi lise la o öyle sıkı kontrol var

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt