Sınav Stresi

FighterPilot

Diamond Üye
Tyt için hazırlanıyorum hedefim Hho, çok çalışıyorum hem akademik hemde fiziksel, cok yorulmaya başladım ve sanki kazanamayacakmışım gibi geliyor

İnanmak başarmanın yarısıdır tabiki yorulduğun zamanlar olucak ama eminim üstesinden geliceksindir.

Tyt için hazırlanıyorum hedefim Hho, çok çalışıyorum hem akademik hemde fiziksel, cok yorulmaya başladım ve sanki kazanamayacakmışım gibi geliyor
3 kez sınava girdim her hazırlık sürecinde böyle durumları yaşadım ve bunların yaşanması normal sen bu durumlarda sakin ve istikrarlı bir şekilde devam edersen hedefine ulaşman daha kolay olur. Bu korkuların yaşanması da gayet normaldir. Şunu da unutma sınava yaklaştıkça yaşadığın stres yuzunden netlerde düşüş olabilir bu da gayet normaldir. Sadece sakin ol ve istikrarını, düzenini bozmadan devam et. Şimdiden başarılar.

Maalesef ülkemizde hem eğitim şartı kötü ve hem de sınavlar çok zor cumartesi,pazar günlerinde dışarıya çık arkadaşlarınla gez yapıyorsundur büyük ihtimalle ama söyleyeyim dedim.

sınav stresi çok zor ya ben de gireceğim bu sene kasım kasım kasıldım çalışasımda gelmiyor artık

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt