Çalışmıyor SimsEsp,2dESP,NameTags for CraftRise | ahmetcevik & alperenxrq

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
skidderların rütbesi var 1 mapping geçiren 2 build almayı bilmeyen mappingleri kendiniz bulup geçirebilirsiniz aklınız var ise ekmek beyinli skidderlara yer yok sonra v*nadium gibi rezaletler çıkıyor
katilabilir belki bu dediklerine. ESP guzel name esp 2d esp felan eline saglik

sims esp ve name esp dair goruntu:

Son düzenleme:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

hayatın boyunca bir baskalarının yalakası olmaktan baska hiçbir şey yapamadın git ve string rename isine devam et
admin banı var birde client kalıcı ban var kanka yani clientin banlatıyor bukadar :]

oyy moon türemeleri hemen hileye eklemiş bizde ekleyelim tarihe türeme diye kazındık ama olsun
Kanka yanlız ahmet.jar a ben attım deobf sonrasında paylaştı ahmet istersen ahmetede sorabilirsin bilip bilmeden konusmamanı tercih ederim iyi forumlar.

Kanka yanlız ahmet.jar a ben attım deobf sonrasında paylaştı ahmet istersen ahmetede sorabilirsin bilip bilmeden konusmamanı tercih ederim iyi forumlar.
İçinde ztn obf yok gibi bişeydi ahmetin cok eski jarı o jar ana jarı gibi korumalı deildi azcık düşünebilsen githubdaki bi deobf dan bile atardın deobf + ahmet ztn nasıl deobf atılıcagını paylaşdı diye biliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt