güncel windows 10 ile sorunsuz çalışmakta, daha alt windows sürümlerinde sorun yaşatabilir.Hilenin Tasarımları Güzel Peki Win Farkı Var Mı?
1-2 mesajda çözülecek sorunlar olmuyor genelde konu kirleniyor eğer öyle olsa kullanıcı kendi de ufak bir araştırma ile çözebilir, bu yüzden discord üzerinden destek vermek daha doğruDiscord kullanmayanlar sorun yaşarsa hileyi kullanamayacak mı burdan yardım etseniz ne olur. burası da sonuçta hile paylaşım ve yardımlaşma platformu.
evet ücretsizücretsiz galiba
Tamamdır Sağolasıngüncel windows 10 ile sorunsuz çalışmakta, daha alt windows sürümlerinde sorun yaşatabilir.
var hocam zaten, konunun biraz altında notlar ekledim orda mevcut bilgilendirmebaya stabil olmuş arrow damage eklemeyi düşünüyomusun
işlemcin yetersiz geldiğinde böyle bir sorun oluşabiliyor, eğer birden fazla client açıksa diğerlerini kapatlütfen yardımcı olun hileyi açıyorum ama slotlar ve karakterim cok ağır şekilde hareket ediyor ağır çekimde oynuyor rahatsız edici ve kesmiyo oyüzden bazen neden ağır çekimde oynuyo