silinebilir.

komutanviktor

SYSTEM DOWN
Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
//

Son düzenleme:
7wNdhzO.png

Bok atmak için yer ariyorsunuz kardeşim. Vaultcordun auth botunu kullanıyoruz

benide backupa attı ama diğer dediğini yaşamadım duydum günah almak gibi olmasın bi şey diyemeyeceğim o yüzden

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
7wNdhzO.png

Bok atmak için yer ariyorsunuz kardeşim. Vaultcordun auth botunu kullanıyoruz
eski hesapta sadece sizin auth yetkiliydi 2025yılının başında daha oldu olay sen bilirsin

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @Vista
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : kafasına göre sunucuya ekliyor ve hesaplar patlıyor
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : (04.11.2025)<br>Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/konu/valora...ed-safe-tum-sistemler-esp-legit-aimbot.55340/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
image.png
image.png

Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; kendisinin discord sunucusuna katıldığınız zaman kayıt olmak için verify botuna yetkilendirme vermek zorundasınız yetkilendirme verdiğiniz zamanda sizi kendi backup sunucusuna ekliyor ve çok fazla kişiden duydum hesabım patladı vs. şeklinde hep vistayla ilişkilendiriliyor kendi eski discord hesaplarımdan birindede kontrol ettim ve tokeni patlamış bütün arkadaş listesine dm listesine bu ilgili mesajı atmış bu hesapta vista harici bi yetkilendirme yoktu.
aynen kardesim haber edersin.

Staffbesting açtiysan ve tokenini bir kere staffa verdiysen gayet doğal durumdur loaderim incelenmeye açıktır.
staff vs. hiç açmadım çok fazlada görüyorum vistadandır diye bilemem

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt