allahına kurban eline sağlıkkullandığım method ile bot algılama sistemlerine takılmadan webdrive base ile sitelere giriş sağlıyabilirsiniz.
iyi forumlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
sitede open-src halinde 2.py dosyası verilmiştir.
cr.py dosyası api dosyasıdır.
checker.py ise apiye istek atıp hesapları kontrol eder.
- Not -
lütfen headless argumentını eklemeyınız.
Discord -> fonybey
eline sağlıkkullandığım method ile bot algılama sistemlerine takılmadan webdrive base ile sitelere giriş sağlıyabilirsiniz.
iyi forumlar
- Not -
Proxy eklemeniz gerekiyor fakat koda eklemedim ben. birkaç hesap sonra limit atıyor bilginize
Discord -> fonybey
işime yaramıyor ama seni tebrik ediyorum senin gibi iyi insanlar iyiki var herhangi birşey bişe olsa insanlara yardımcıgı oldugun ıcın cıkar pesinde olmadıgın ıcın tebrik ve teşşekür ediyoruz form olarak sendenherkese iyi kullanımlar diliyorum

Teşekkür ederim <3işime yaramıyor ama seni tebrik ediyorum senin gibi iyi insanlar iyiki var herhangi birşey bişe olsa insanlara yardımcıgı oldugun ıcın cıkar pesinde olmadıgın ıcın tebrik ve teşşekür ediyoruz form olarak senden![]()
Abooo ellerine sağlikkullandığım method ile bot algılama sistemlerine takılmadan webdrive base ile sitelere giriş sağlıyabilirsiniz.
iyi forumlar
- Not -
Proxy eklemeniz gerekiyor fakat koda eklemedim ben. birkaç hesap sonra limit atıyor bilginize
Discord -> fonybey
işime yaramıyor dedım dostum iyi birşey diyorum sana ?işe yaramıyormu? denemek istermisinkodu kullanmadan bence yorum yapma 2 gun uzerınde durdum kodun gayet guzel calısıyor tek sorun bırkac hesap sonra lımıt hatası verıyor site.
kusura bakma dingil bir arkadaşım seste bana böyle dedide mesjına bakmadan yazdımişime yaramıyor dedım dostum iyi birşey diyorum sana ?