- silinebilir

fonyzxe

Master Üye
İletişim
- silinebilir

Son düzenleme:
kullandığım method ile bot algılama sistemlerine takılmadan webdrive base ile sitelere giriş sağlıyabilirsiniz.
iyi forumlar

sitede open-src halinde 2.py dosyası verilmiştir.
cr.py dosyası api dosyasıdır.
checker.py ise apiye istek atıp hesapları kontrol eder.

- Not -

lütfen headless argumentını eklemeyınız.

Discord -> fonybey
allahına kurban eline sağlık

kullandığım method ile bot algılama sistemlerine takılmadan webdrive base ile sitelere giriş sağlıyabilirsiniz.
iyi forumlar

- Not -

Proxy eklemeniz gerekiyor fakat koda eklemedim ben. birkaç hesap sonra limit atıyor bilginize

Discord -> fonybey
eline sağlık

herkese iyi kullanımlar diliyorum

herkese iyi kullanımlar diliyorum
işime yaramıyor ama seni tebrik ediyorum senin gibi iyi insanlar iyiki var herhangi birşey bişe olsa insanlara yardımcıgı oldugun ıcın cıkar pesinde olmadıgın ıcın tebrik ve teşşekür ediyoruz form olarak senden :ahri:

işime yaramıyor ama seni tebrik ediyorum senin gibi iyi insanlar iyiki var herhangi birşey bişe olsa insanlara yardımcıgı oldugun ıcın cıkar pesinde olmadıgın ıcın tebrik ve teşşekür ediyoruz form olarak senden :ahri:
Teşekkür ederim <3

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
iyi forumlar

- Not -

Proxy eklemeniz gerekiyor fakat koda eklemedim ben. birkaç hesap sonra limit atıyor bilginize

Discord -> fonybey
Abooo ellerine sağlik

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt