VSC Master Üye Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 1,057 Beğeniler 113 19 Haz 2025 #1 KİŞİYE ÖZEL PROGRAM-YAZILIM-OTOMASYON KODLUYORUM FİYAT İŞ YÜKÜNE GÖRE BELİRLENMEKTEDİR
Kubii :3 Deneme Mod Katılım 29 May 2024 Mesajlar 8,761 Beğeniler 4,018 İletişim 19 Haz 2025 #2 M Konu 'Genel Satış Alanı Bölüm Kuralları' 24 Tem 2023 1. Satış yapan kullanıcı ürünlerinin güncel fiyatını belirtmelidir. 2. Satış yapan kullanıcı en az 1 adet ürününü tanıtan bir fotoğraf göstermek zorundadır. 3. Satış yapan kullanıcı ürünü satın alacak müşteri için ödeme yöntemlerini konuda belirtmelidir. 4. Satış yapan kullanıcının konusunu 24 saatte bir kere üste çıkarma hakkı vardır. 5. Satış yapan kullanıcı iletişim bilgilerini eklemelidir. 6. Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur. 7...
M Konu 'Genel Satış Alanı Bölüm Kuralları' 24 Tem 2023 1. Satış yapan kullanıcı ürünlerinin güncel fiyatını belirtmelidir. 2. Satış yapan kullanıcı en az 1 adet ürününü tanıtan bir fotoğraf göstermek zorundadır. 3. Satış yapan kullanıcı ürünü satın alacak müşteri için ödeme yöntemlerini konuda belirtmelidir. 4. Satış yapan kullanıcının konusunu 24 saatte bir kere üste çıkarma hakkı vardır. 5. Satış yapan kullanıcı iletişim bilgilerini eklemelidir. 6. Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur. 7...
VSC Master Üye Katılım 18 Ocak 2025 Mesajlar 1,057 Beğeniler 113 19 Haz 2025 #3 victus' Alıntı: M Konu 'Genel Satış Alanı Bölüm Kuralları' 24 Tem 2023 1. Satış yapan kullanıcı ürünlerinin güncel fiyatını belirtmelidir. 2. Satış yapan kullanıcı en az 1 adet ürününü tanıtan bir fotoğraf göstermek zorundadır. 3. Satış yapan kullanıcı ürünü satın alacak müşteri için ödeme yöntemlerini konuda belirtmelidir. 4. Satış yapan kullanıcının konusunu 24 saatte bir kere üste çıkarma hakkı vardır. 5. Satış yapan kullanıcı iletişim bilgilerini eklemelidir. 6. Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur. 7... Genişletmek için tıkla ... bilmiyordum teşekkürler
victus' Alıntı: M Konu 'Genel Satış Alanı Bölüm Kuralları' 24 Tem 2023 1. Satış yapan kullanıcı ürünlerinin güncel fiyatını belirtmelidir. 2. Satış yapan kullanıcı en az 1 adet ürününü tanıtan bir fotoğraf göstermek zorundadır. 3. Satış yapan kullanıcı ürünü satın alacak müşteri için ödeme yöntemlerini konuda belirtmelidir. 4. Satış yapan kullanıcının konusunu 24 saatte bir kere üste çıkarma hakkı vardır. 5. Satış yapan kullanıcı iletişim bilgilerini eklemelidir. 6. Satıcının konuya satılan ürünün elinde olduğunu kanıtlayan bir görsel eklemesi zorunludur. 7... Genişletmek için tıkla ... bilmiyordum teşekkürler
Kubii :3 Deneme Mod Katılım 29 May 2024 Mesajlar 8,761 Beğeniler 4,018 İletişim 19 Haz 2025 #4 EsserTR' Alıntı: bilmiyordum teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Konuyu buna uygun düzelt yoksa konun çöplüğe taşınacak.
EsserTR' Alıntı: bilmiyordum teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Konuyu buna uygun düzelt yoksa konun çöplüğe taşınacak.
lagalugametabro Gold Üye Katılım 21 May 2025 Mesajlar 446 Beğeniler 73 19 Haz 2025 #5 EsserTR' Alıntı: KİŞİYE ÖZEL PROGRAM-YAZILIM-OTOMASYON KODLUYORUM FİYAT İŞ YÜKÜNE GÖRE BELİRLENMEKTEDİR Genişletmek için tıkla ... Gptdeveloper3169
EsserTR' Alıntı: KİŞİYE ÖZEL PROGRAM-YAZILIM-OTOMASYON KODLUYORUM FİYAT İŞ YÜKÜNE GÖRE BELİRLENMEKTEDİR Genişletmek için tıkla ... Gptdeveloper3169
portakal45456 Platinum Üye Katılım 3 Tem 2021 Mesajlar 177 Beğeniler 50 19 Haz 2025 #6 lagalugametabro' Alıntı: Gptdeveloper3169 Genişletmek için tıkla ... deccaltaylan