Sildiğim Word dosyasını geri getirme

traction

Diamond Üye
Arkadaşlar ödevim için 24 saatimi verdiğim Word dosyasını ekran görüntüsü sanıp sildim bunu nasıl geri getirebilirim bir program var iMyFone D-Back diye fakat ücretli bir yöntem bilen var mı

1. Recuva (Ücretsiz ve Ücretli)

Recuva, dosyaları geri getirmeye yönelik oldukça etkili bir programdır. Hem ücretsiz sürümü hem de daha fazla özellik sunan ücretli sürümü mevcuttur. Ücretsiz sürümü, silinen dosyaları tarar ve geri getirebilir, ancak gelişmiş özellikler için ücretli sürümüne geçebilirsiniz.

• İndirme: Recuva İndir
Bulmuyor hiçbir dosyayı o anlamadım ne boktan uygulmaa

kardeşim benim ben sana sorunun cevabını verdim zaten sen niye kendini daha fazla yoruyorsun , bilgisayarın programlanmasınde ve yaratılışında öyle bir şey mevcut değil , filmlerde ve dizilerde gördüğün hard disk zarar görmüş amirim ama kurtarabiliriz sahneleri gerçek değil bir şey shift delete silindiyse varlığı evrenden kalkıyor .

Arkadaşlar ödevim için 24 saatimi verdiğim Word dosyasını ekran görüntüsü sanıp sildim bunu nasıl geri getirebilirim bir program var iMyFone D-Back diye fakat ücretli bir yöntem bilen var mı
Şuanda tam ismini hatırlamadığım ancak filmoranın bir zamanlar silinen programları,dosyaları vs. geri getirdiği bi programı vardı biraz araştırarak bulabilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt