maalesef oraya baktım yokoffice surumunu bilmiyorum ama 2021 veya daha ust surumunu kullandigini varsayarak yonlendiricem kendim oyle yapiyorum "ac" kismina gidip "kaydedilmemis belgeleri kurtar"a basip kaydetmeden yanlislikla ciktiklarimi kurtariyorum surumunu yazarsan yardimci olurum
çünkü ben ekran görüntülerini silerken masaüstünden word dosyasını da silmişim yani yazıyı yazıp kaydettim wordden sonra işim bitti ve shift delete yapıp silmişimmaalesef oraya baktım yok
delete yaptıysan getirmek için bazı yöntemler var , shift deletenin çözümü yok harddiski al savcıya götür siber suçlar incelesin o dosya gitti gelmez kardeşim.maalesef oraya baktım yok
çünkü ben ekran görüntülerini silerken masaüstünden word dosyasını da silmişim yani yazıyı yazıp kaydettim wordden sonra işim bitti ve shift delete yapıp silmişim
Dediğim programda tarattığım zaman çıkıyor gayette fakat program ücretli olduğum için Recover yapamıyorum 30 dolar gibi bir ücreti vardelete yaptıysan getirmek için bazı yöntemler var , shift deletenin çözümü yok harddiski al savcıya götür siber suçlar incelesin o dosya gitti gelmez kardeşim.
yetiştiremezsen ödevi mecbur para vericen muadillerine bak illa vardır 30 dolar cokDediğim programda tarattığım zaman çıkıyor gayette fakat program ücretli olduğum için Recover yapamıyorum 30 dolar gibi bir ücreti var
kardeşim gitti gitti yorma kendini , program scamdir , dosya adını ve kayıt tarihini gösterebilir içeriğini bulamazDediğim programda tarattığım zaman çıkıyor gayette fakat program ücretli olduğum için Recover yapamıyorum 30 dolar gibi bir ücreti var
Arkadaşlar ödevim için 24 saatimi verdiğim Word dosyasını ekran görüntüsü sanıp sildim bunu nasıl geri getirebilirim bir program var iMyFone D-Back diye fakat ücretli bir yöntem bilen var mı
gpt1. Recuva (Ücretsiz ve Ücretli)
Recuva, dosyaları geri getirmeye yönelik oldukça etkili bir programdır. Hem ücretsiz sürümü hem de daha fazla özellik sunan ücretli sürümü mevcuttur. Ücretsiz sürümü, silinen dosyaları tarar ve geri getirebilir, ancak gelişmiş özellikler için ücretli sürümüne geçebilirsiniz.
- İndirme: Recuva İndir