Sıkıldık artık hayattan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benzer yonlerimiz var umarim en yakin zamanda hayatinda iyi seyler olmaya baslar dostum seninle beraber uzuluyorum

Umarım senin de hayatında her şey yoluna girer dostum. Umudumuz var yine ve tükenmemesi için savaşıyoruz.

Gençler bu corona-virüs muhabbeti boyunca sıkılan tek ben olamam herhalde? Sıkılma olayını da geçtim sosyal yaşantım da mahvoldu arkadaşlarım da azaldı asosyal biri oldum resmen. Kız da yok hayatımız da iyice ruhsuzlaştım umarım sadece ben yaşamamışımdır bunları bi ses verin.
Herkes sıkıldı herkes, bitecek bu günler inşşallah :)

Vallaha ya şöyle dönüp bakınca eskiden daha güzeldi her şey şimdi hiçbir şey zevk vermiyor artık

Gençler İmkanınız varsa balığa çıkın iyi geliyor. Şahsen ben öyle yapıyorum yada bilgisayardan hoşuma giden playlisti açıp evde oyalanacak arızalı elektronik eşyaları tamir etmekle vaktimi geçirmeye çalışıyorum. (Karı-kız muhabbetine takılı kalmayın emin olun mutluluk onlarla olmuyor, Kendi mutluluğunuzu kendiniz yaratın.)

Gençler bu corona-virüs muhabbeti boyunca sıkılan tek ben olamam herhalde? Sıkılma olayını da geçtim sosyal yaşantım da mahvoldu arkadaşlarım da azaldı asosyal biri oldum resmen. Kız da yok hayatımız da iyice ruhsuzlaştım umarım sadece ben yaşamamışımdır bunları bi ses verin.
Evet ya Hayat Artık Boş Olmuş:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt