Sıkıldık artık hayattan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

loleli20

Normal Üye
Gençler bu corona-virüs muhabbeti boyunca sıkılan tek ben olamam herhalde? Sıkılma olayını da geçtim sosyal yaşantım da mahvoldu arkadaşlarım da azaldı asosyal biri oldum resmen. Kız da yok hayatımız da iyice ruhsuzlaştım umarım sadece ben yaşamamışımdır bunları bi ses verin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İntihar etmeyi düşünüyorum kanka ben. Aynı durumdayız. Yaşayacak hiçbir şeyim kalmamış gibi hissediyorum. Hayatımın merkezine koyduğum müzik bile artık anlam ifade etmemeye başladı.

Kesinlikle size kayılıyorum. Virüs bitse bile artık hayatım hiçbir zaman eskisi gibi olmayacakmış gibi hissediyorum.

büyük bir davanız olsun dostlar davası küçük olan insanların hayatlarıda küçük oluyor

Gençler bu virüs muhabbeti boyunca sıkılan tek ben olamam herhalde? Sıkılma olayını da geçtim sosyal yaşantım da mahvoldu arkadaşlarım da azaldı asosyal biri oldum resmen. Kız da yok hayatımız da iyice ruhsuzlaştım umarım sadece ben yaşamamışımdır bunları bi ses verin.
yasakları ilk umursuyordum bizim ora sosyetelerle dolu olduğu için mahalle dışarı çıkar çıkmaz biz random birisi arıyor polisi görüp ve 3 tane araba bekliyor biz kaçıp sitelerin en üst katına çıkıyoz kovalıyorlar bizi sıkıntıdan polislerle uğraşıyoz bi gün yiycez 3kyı arkadan KJLŞHRDGG

İntihar etmeyi düşünüyorum kanka ben. Aynı durumdayız. Yaşayacak hiçbir şeyim kalmamış gibi hissediyorum. Hayatımın merkezine koyduğum müzik bile artık anlam ifade etmemeye başladı.
Benzer yonlerimiz var umarim en yakin zamanda hayatinda iyi seyler olmaya baslar dostum seninle beraber uzuluyorum

Ne gibi bir hedefimiz veya davamız olabilir ki? Zaten bıkmışız... :)
yasakları ilk umursuyordum bizim ora sosyetelerle dolu olduğu için mahalle dışarı çıkar çıkmaz biz random birisi arıyor polisi görüp ve 3 tane araba bekliyor biz kaçıp sitelerin en üst katına çıkıyoz kovalıyorlar bizi sıkıntıdan polislerle uğraşıyoz bi gün yiycez 3kyı arkadan KJLŞHRDGG
ISODHNGODSNFPISDF ZOR İŞLER GERÇEKTEN YA ALIŞIK DA DEĞİLİZ Kİ
Benzer yonlerimiz var umarim en yakin zamanda hayatinda iyi seyler olmaya baslar dostum seninle beraber uzuluyorum
Böyle şeyler düşünmeyin ya lütfen. Zaten herkes gergin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt