Marlbora touch blue hafiftir hocam marlbora touch softta var (içmemen daha iyi olur)yeni sigaraya başladım sinirleneceğim zaman içiyorum iyi geliyor ama tam alışamadım hafif birşeler önericek var mı ?
anlıyorum ancak dayanamıyorum terapi psikolojik ilaçlar hiç biri işe yaramıyor15 yaşında genç delikanlısın git adam akıllı hayal kur düzenin olsun hayatını kurtaracağın şeylerle ilgilen boş boş şeylere kafayı yorma bu tür boş konularda açmamanı tavsiye ederim
onlar yaramıyorsa sigara hiç yaramazanlıyorum ancak dayanamıyorum terapi psikolojik ilaçlar hiç biri işe yaramıyor
hocam bende seni anlıyorum ama inan ki sigarada hiç bir çözüm değil.anlıyorum ancak dayanamıyorum terapi psikolojik ilaçlar hiç biri işe yaramıyor
valla biraz sakinleştiriyor winston slender blue kullanıyorum şuan 10 tane kaldı tek paket aldım ilk paketimonlar yaramıyorsa sigara hiç yaramaz
sigaraya başlamak veya ilaçlara yönelmek seni hiçbir zaman düzeltmeyecek bunu bil ve buna göre hayatını yaşa her daim kötüleştirecekanlıyorum ancak dayanamıyorum terapi psikolojik ilaçlar hiç biri işe yaramıyor