Şifreleme Oyunu (Ödüllü)

Çok değişik bir algoritma kullanıyor zamanında bunu kullanan bir kişi vardı lakin 50 küsür yıl sürdü çözülmesi o yüzden fazla kafanıza takmayın beyler yetersiz ipucu veya kaynak bu işi imkansız yapar haberiniz olsun.
zaten o yüzden bu kadar büyük bir iddia koydum çözebileceklerini düşünmüyorum :D

harflerin hepsini kullanarak mı cümle yi oluşturacağız yoksa arasında kullanılmaması gereken kafa karıştırsın diye eklediğiniz saçma sapan harfler varmı eğer harflerin hepsini kullanacak olursak en zor kelime türkçe olarak çıkmaz mesela xw gibi harfler var çünkü bunuda kimse bulamaz kendini de tatmin etmiş olursun :)

harflerin hepsini kullanarak mı cümle yi oluşturacağız yoksa arasında kullanılmaması gereken kafa karıştırsın diye eklediğiniz saçma sapan harfler varmı eğer harflerin hepsini kullanacak olursak en zor kelime türkçe olarak çıkmaz mesela xw gibi harfler var çünkü bunuda kimse bulamaz kendini de tatmin etmiş olursun :)
arada random harfler var evet

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
en kolay olanı ben çözdüm @Sorik mesaj ;
üstteki şifreyle geç şifreleme mantığı aynı
doğrumu ?

18.50 den beri deniyorum herşeyi çözemedim uykum vardı o da kaçtı cevabı bekliyorum

buldum da bilader discord'da arkadaş eklenmiyorsun buraya yazsam adamlar ekler yazar sana oyun için değil sırf 4 saatimi buna ayırdığım dan kanıtlıcağım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt