Shield hakkında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan WortexW
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çalsınlar abi sizde girmeyin yolunuz açık olsunmu diyelim
çok buymez dedim oylesine maytabına 1-2 kişiyle konuşuruz diye aötım kkonuyu bana gecirmeyen kalmadı

"ama kendi yazdıkları botsa rahat yapabilirler" demişsin ben tam tersini söylüyorum
ben gmailini çalabilirler demedim gmaile gelen mailleri çekebilirler o mailler ilede doğrulama kodu alarak discord hesabına girebilirler üstü yok başka bir şey savunmadım

Gelin şu gmail olayına açıklık getirelim bu shield Software denilen sunucunun verify botu guild restore botuymuş bu botta sadece mail adı gözükür maile giriş felan yapılmaz şimdi gelelim bizim dediğimiz gmaile giriş yapan verify botunda bu verify botunu kendileri yapmaları lazım bu botu yaptıktan sonra verify yaparken DC hesabına sanki giriş yapılmamış gibi gösteriliyor ve giriş yapılması isteniyor DC adı ve şifresi cebe iniyor sonradan msil doğrulama istiyor maile giriş yapmamış gösterip mailede giriş yapınca hop 2side cepte dediğimiz şeyde budur yani benim

Gelin şu gmail olayına açıklık getirelim bu shield Software denilen sunucunun verify botu guild restore botuymuş bu botta sadece mail adı gözükür maile giriş felan yapılmaz şimdi gelelim bizim dediğimiz gmaile giriş yapan verify botunda bu verify botunu kendileri yapmaları lazım bu botu yaptıktan sonra verify yaparken DC hesabına sanki giriş yapılmamış gibi gösteriliyor ve giriş yapılması isteniyor DC adı ve şifresi cebe iniyor sonradan msil doğrulama istiyor maile giriş yapmamış gösterip mailede giriş yapınca hop 2side cepte dediğimiz şeyde budur yani benim
Şunu okuyun sonra konuya devam edin canlarım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt