ndfkjbnskdjgnba
Yeni Üye
V2 yi bekliyoruz güzel bir menüyleGüzel analizin için teşekkürler
V2 yi bekliyoruz güzel bir menüyleGüzel analizin için teşekkürler
kimseye salladığım yok 5 dakikada allahına kavuşturmuştuk diyen arkadaşa cevap verdim sadece elinde korumasız iso bulunduğu için o methotu a dan z kadar tüm herşeyini okuyabiliyordu ilk projemde bunu düşünemedim detect yedigimizde tekrar ud hale getirmek 10 dakika gibi birşey sürdü ama insanlara aynı sistemi sunmak istemedim kişilik meselesi sistemin herşeyini yeniden tasarlayıp böyle bir şeyin tekrar yaşanmaması için yeni bir sistem kurdum bu sefer herşeyi düşünüp gerekli tüm önlemleri aldım ve yine böyle bir durum yaşarsak hızlı bir müdahalede bulunabilceğim bir sistem kurdum ayrıca güvenlik konusunda da artık herşeyin farkına vardım gerekli kişilerin tekrar böyle bir müdahalede bulunmasını seve seve isterim bu sefer gerçekten ne kadar sürecek bende merak ediyorum 5 dakika mı 10 dakika mı artık ne kadarsa sistem şuanda çok stabil ve herşey sorunsuz ilerliyor bize 2. şansı veren müşterilerimiz sorunsuz bansız tespitsiz ilerlediklerinden bahsediyorlar ve sistemimden bunu takip edebiliyorum gerçekten herşey iyi ilerliyor kimseye durduk yere salladığımız yok piyasdaki kimse sikimizde değil biz sadece kendimizi geliştiriyoruz tek odağımız her gün yeni birşey öğrenip projeye katabilmek sadece 6 ay dır hile geliştiriyorum 6 ay öncesinde herhangi bir bilgim geçmişim hiçbirşeyim yoktu şimdi ise yeni eşi benzeri olmayan teknolojilere adım atmaya başladım umarım güzel ifade edebilmişimdir kendimi dostumkimsenin tarafını tutmuyorum yada kimseye sallamıyorum ama detect yediğinizde detecti bilmenize rağmen update atmanız 2ay dan fazla sürdü böyle oluyorken başkalarına sallaman biraz üzücü oluyor
ne anlatıon ezik waveshild yazıon siktir git ingilizceni geliştir köylü istediğin sunucuda showcase patlatayım söyleboklu hilene sokturma bide 1000 fov yazmış waveshild da çoluk cocuk inanıyor dimi nasılsa waveshild ı geç fg de bile l0g düşürüyor hilen utanmaz herif şunu paylaşmaya utanmadınmı
kendini geliştirmen ve burayı pazar odaklı değil kendini geliştirmen için bir harita olarak görmen hoş bu şekilde ilerlersen zaten bi şeyler doğru yerlere oturuyor ama yine bile Crâck yada detect yendiği zaman bunu reddetmek ve savurmak yerine bunu kabullenmeyi deneyebilirsin yani kısacası biri isomu kırdığı zaman korumasız isoyu bulmuş yada wellgun da rage atarken fg l0guna düştünde yanlış projeyi açmışım bunda fg bypass yoktu demek yerine biraz kabullenirsen daha sağlıklı olabilir dediğim gibi taraf tuttuğum yok 2020 den beri bu hile community'nin içersindeyim senin özelinde değil her ay gördüğüm şeyler bunlar ve artık mide bulandırıcı olduğu için dip not olarak düşmek istedim - exstra olarakta "detect yedigimizde tekrar ud hale getirmek 10 dakika gibi birşey sürdü" bu ifadeyi doğru bulmuyorum eğer 10 . dakika tekrardan patchlediysen neden müşteri kitleni aylarca beklettin tekrar ud yaptıysan güncellemeyi yayınlardın arka planda kendi softwareini geliştirmeye devam edebilirdin dediğim gibi hedef göstermek gibi bi amacım yok kolay gelsinkimseye salladığım yok 5 dakikada allahına kavuşturmuştuk diyen arkadaşa cevap verdim sadece elinde korumasız iso bulunduğu için o methotu a dan z kadar tüm herşeyini okuyabiliyordu ilk projemde bunu düşünemedim detect yedigimizde tekrar ud hale getirmek 10 dakika gibi birşey sürdü ama insanlara aynı sistemi sunmak istemedim kişilik meselesi sistemin herşeyini yeniden tasarlayıp böyle bir şeyin tekrar yaşanmaması için yeni bir sistem kurdum bu sefer herşeyi düşünüp gerekli tüm önlemleri aldım ve yine böyle bir durum yaşarsak hızlı bir müdahalede bulunabilceğim bir sistem kurdum ayrıca güvenlik konusunda da artık herşeyin farkına vardım gerekli kişilerin tekrar böyle bir müdahalede bulunmasını seve seve isterim bu sefer gerçekten ne kadar sürecek bende merak ediyorum 5 dakika mı 10 dakika mı artık ne kadarsa sistem şuanda çok stabil ve herşey sorunsuz ilerliyor bize 2. şansı veren müşterilerimiz sorunsuz bansız tespitsiz ilerlediklerinden bahsediyorlar ve sistemimden bunu takip edebiliyorum gerçekten herşey iyi ilerliyor kimseye durduk yere salladığımız yok piyasdaki kimse sikimizde değil biz sadece kendimizi geliştiriyoruz tek odağımız her gün yeni birşey öğrenip projeye katabilmek sadece 6 ay dır hile geliştiriyorum 6 ay öncesinde herhangi bir bilgim geçmişim hiçbirşeyim yoktu şimdi ise yeni eşi benzeri olmayan teknolojilere adım atmaya başladım umarım güzel ifade edebilmişimdir kendimi dostum
yorulmuyonuz mu hiç bunları yazarkenkendini geliştirmen ve burayı pazar odaklı değil kendini geliştirmen için bir harita olarak görmen hoş bu şekilde ilerlersen zaten bi şeyler doğru yerlere oturuyor ama yine bile Crâck yada detect yendiği zaman bunu reddetmek ve savurmak yerine bunu kabullenmeyi deneyebilirsin yani kısacası biri isomu kırdığı zaman korumasız isoyu bulmuş yada wellgun da rage atarken fg l0guna düştünde yanlış projeyi açmışım bunda fg bypass yoktu demek yerine biraz kabullenirsen daha sağlıklı olabilir dediğim gibi taraf tuttuğum yok 2020 den beri bu hile community'nin içersindeyim senin özelinde değil her ay gördüğüm şeyler bunlar ve artık mide bulandırıcı olduğu için dip not olarak düşmek istedim - exstra olarakta "detect yedigimizde tekrar ud hale getirmek 10 dakika gibi birşey sürdü" bu ifadeyi doğru bulmuyorum eğer 10 . dakika tekrardan patchlediysen neden müşteri kitleni aylarca beklettin tekrar ud yaptıysan güncellemeyi yayınlardın arka planda kendi softwareini geliştirmeye devam edebilirdin dediğim gibi hedef göstermek gibi bi amacım yok kolay gelsin