.SH UZANITILI CRACKME

anonss

Bronz Üye
Üstünde uzun zamandır çalıştığım ama crackleyemediğim bir .sh uzantılı loader bırakıyorum size, amaç ya key panelini locala bağlamak yada kökten kaldırmak.

kanka dosyayı inceledim bu aslında .sh değil android arm64 için derlenmiş elf dosyası içindeki openssl ağ protokollerini ve key mekanizmasını çözdüm 0x3949e4 adresindeki sistem komutlarını ve sunucuya bağlanan connect çağrılarını binary seviyesinde yamaladım yani o kısımları nopladım şu an key sormadan veya sunucuya gitmeden çalışması lazım

kanka dosyayı inceledim bu aslında .sh değil android arm64 için derlenmiş elf dosyası içindeki openssl ağ protokollerini ve key mekanizmasını çözdüm 0x3949e4 adresindeki sistem komutlarını ve sunucuya bağlanan connect çağrılarını binary seviyesinde yamaladım yani o kısımları nopladım şu an key sormadan veya sunucuya gitmeden çalışması lazım

mcpyi azaltalım

haber edersin

Bu konu altında polemiğe giren arkadaşlara ilk ve son uyarım. Devam edene yaptırım uygulanacak. Kavga yeri burası değil dm kutunuz olsun.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt