Az9 gun azmı
Az9 gun azmı
gazi nere la sen gel çinçine bi takayım sana zaten yeni çıktım içerdenGaziye gel kim zorbalanıyo göstereyim sana
la laf atma sen laf attıkça bu mesaj kasıyor haberin yokgazi nere la sen gel çinçine bi takayım sana zaten yeni çıktım içerden

Vay dostum çok korktum biliyonmu çinçinmi kaldı la ayan topluluğu orası artık sağlamlar ya içerde yada düzeldi çoluk çocuk sahibigazi nere la sen gel çinçine bi takayım sana zaten yeni çıktım içerden
konu değiştirmeye çalışma gelecek misin gelmeyecek misin net ol bu hayatta bakVay dostum çok korktum biliyonmu çinçinmi kaldı la ayan topluluğu orası artık sağlamlar ya içerde yada düzeldi çoluk çocuk sahibi
Sen gaziye gelicenmi ilk ben çağırdım 3 hafta önce altındağdaydımkonu değiştirmeye çalışma gelecek misin gelmeyecek misin net ol bu hayatta bak
la ilk ben çağırdım ne demek geleceksin bilet paranı al o kadar mı fakirsin anlamıyorumSen gaziye gelicenmi ilk ben çağırdım 3 hafta önce altındağdaydım
İlk ben seni gaziye çağırdım çinçinin bundanı varmıla ilk ben çağırdım ne demek geleceksin bilet paranı al o kadar mı fakirsin anlamıyorum
İlk ben seni gaziye çağırdım çinçinin bundanı varmı
İlk ben seni gaziye çağırdım çinçinin bundanı varmı