Sevgilimin babasına yakalandık.

Sahilde öpüştük, asansörde öpüştük, sokakta öpüştük, markette öpüştük, kütüphanede öpüştük, parkta öpüştük, çöplükte öpüştük, çamaşır makinesinin içinde öpüştük, tost makinesinin kapağında öpüştük, uzayda öpüştük, Mars’ta kolonizasyon kurarken öpüştük, mezarlıkta zombiyle kavga ederken öpüştük, dev bir lazanyanın içinde öpüştük, patates tarlasının ortasında öpüştük, kaykay pistinde öpüştük, pizzacıda ekstra peynir isteyip öpüştük, limon kasasının içinde öpüştük, kebapçıda dürüm dürerken öpüştük, trafikte korna çalanlarla kavga edip öpüştük, hostesin koltuğunda öpüştük, geri dönüşüm kutusunun içinde öpüştük, kuaförde saç kesilirken öpüştük, lunaparkta pamuk şekerin içinde öpüştük, emlakçıda ev fiyatlarını beğenmeyip öpüştük, kuyumcunun vitrinine bakarken öpüştük, kargocu paketi teslim ederken öpüştük, buz pateni pistinde düşerken öpüştük, inşaat vinciyle gökyüzüne çıkıp öpüştük, şişme botta deliği tıkarken öpüştük, köy kahvesinde tavla oynarken öpüştük, bakkaldan sakız çalarken öpüştük, tarih dersinde hocanın önünde öpüştük, karaoke yaparken mikrofonu paylaşarak öpüştük, buzlukta donmuş dondurmanın üstünde öpüştük, metrobüste ayakta sıkışırken öpüştük, tüpçüden tüp alırken öpüştük, dev bir sosisli sandviçin içinde öpüştük, kasapta “et pahalı” diye tartışırken öpüştük, park halindeki tırın tekerinin üstünde öpüştük, simitçinin arabasında öpüştük, altgeçitte kaybolmuşken öpüştük, bilgisayar başında Blue Screen alınca öpüştük, tost yaparken fişi çekip öpüştük, ineklerle selfie çekerken öpüştük, penguenlerle balık yerken öpüştük, tost makinesiyle kavga edip öpüştük, mezarlıkta korkudan öpüştük, süpermarketin otoparkında öpüştük, sarmaşıklarla kaplı ağaçta öpüştük, karışık bir pizzanın üstünde öpüştük, kargo kolisinin içinde Amazon’a yanlışlıkla gönderilip öpüştük, Google Street View kamerasında öpüştük, yumurta kabuğunun içinde öpüştük, lavaboda el yıkarken öpüştük, hurda arabada turbo takarken öpüştük, süpürge sapıyla kaleci kurtarışı yaparken öpüştük, dolmuşta yan koltukta öpüştük, salıncağın ipini koparıp öpüştük, okyanus tabanında denizkızıyla tartışırken öpüştük, berberde saç kesilirken öpüştük, dinazor temalı bir müzede öpüştük, donmuş dondurmanın üstünde öpüştük, Mars’a kolonizasyon kurup öpüştük, ayda bayrak çakarken öpüştük, ejderhayla pazarlık yaparken öpüştük, balina izleme turunda öpüştük, çizgi film setinde yanlışlıkla öpüştük.
Sahilde öpüştük, asansörde öpüştük, sokakta öpüştük, markette öpüştük, kütüphanede öpüştük, parkta öpüştük, çöplükte öpüştük, çamaşır makinesinin içinde öpüştük, tırın kasasında öpüştük, mezarlıkta öpüştük, AVM’nin otoparkında öpüştük, sıranın en önünde öpüştük, pizzacının mutfağında öpüştük, uzay simülatöründe öpüştük, kargo kamyonunun üstünde öpüştük, kütüphanenin tavan arasında öpüştük, sahte bir filmin setinde öpüştük, dev bir oyuncak ayının içinde öpüştük, VR gözlükle yanlışlıkla öpüştük, belediye otobüsünün şoför koltuğunda öpüştük, kebapçıda dürüm yerken öpüştük, kafede kahve siparişi verirken öpüştük, Survivor adasında yarışırken öpüştük, inşaat iskelesinde öpüştük, festivaldeki portatif tuvalette öpüştük, dev bir karton kutunun içinde öpüştük, kargocu zannettikleri için paketlenip kargoda öpüştük, trenin vagonunda öpüştük, havaalanında güvenlik kontrolünde öpüştük, bir dağ zirvesinde öpüştük, dönme dolabın zirvesinde öpüştük, karnavalda maskelerin arkasında öpüştük, çocuk parkında salıncağın üstünde öpüştük, helikopterin içinde öpüştük, bir plajda şemsiye altında öpüştük, kaykayla sahil boyunca öpüştük, yelkenliyle denizde öpüştük, sinema salonunun arkasında öpüştük, gece kulübünün DJ kabininde öpüştük, karaoke barında şarkı söylerken öpüştük, bir tren garında beklerken öpüştük, eski bir otel odasında öpüştük, metroda sabah trafiğinde öpüştük, bir futbol stadyumunun locasında öpüştük, sirk çadırında öpüştük, tünelde öpüştük, pizza kutusunun içinde öpüştük, araba yarışında pit stop sırasında öpüştük, çiftlikte inekleri sağarken öpüştük, çatı katında rüzgarın esintisinde öpüştük, bir sahil kulübesinde öpüştük, ormanda kamp yaparken öpüştük, bir dağ yürüyüşü sırasında öpüştük, motosikletin arkasında rüzgarı hissederken öpüştük, konserin ön sıralarında öpüştük, alışveriş merkezinin terasında öpüştük, barın mutfağında öpüştük, bir çamaşırhane odasında öpüştük, bir kütüphanenin gizli rafında öpüştük, golf sahasında bir çimenin üstünde öpüştük, kayak pistinde karlar içinde öpüştük, ve en sonunda bir telesiyejde yukarı çıkarken öpüştük.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
//

Sahilde öpüştük, asansörde öpüştük, sokakta öpüştük, markette öpüştük, kütüphanede öpüştük, parkta öpüştük, çöplükte öpüştük, çamaşır makinesinin içinde öpüştük, tırın kasasında öpüştük, mezarlıkta öpüştük, AVM’nin otoparkında öpüştük, sıranın en önünde öpüştük, pizzacının mutfağında öpüştük, uzay simülatöründe öpüştük, kargo kamyonunun üstünde öpüştük, kütüphanenin tavan arasında öpüştük, sahte bir filmin setinde öpüştük, dev bir oyuncak ayının içinde öpüştük, VR gözlükle yanlışlıkla öpüştük, belediye otobüsünün şoför koltuğunda öpüştük, kebapçıda dürüm yerken öpüştük, kafede kahve siparişi verirken öpüştük, Survivor adasında yarışırken öpüştük, inşaat iskelesinde öpüştük, festivaldeki portatif tuvalette öpüştük, dev bir karton kutunun içinde öpüştük, kargocu zannettikleri için paketlenip kargoda öpüştük, trenin vagonunda öpüştük, havaalanında güvenlik kontrolünde öpüştük, bir dağ zirvesinde öpüştük, dönme dolabın zirvesinde öpüştük, karnavalda maskelerin arkasında öpüştük, çocuk parkında salıncağın üstünde öpüştük, helikopterin içinde öpüştük, bir plajda şemsiye altında öpüştük, kaykayla sahil boyunca öpüştük, yelkenliyle denizde öpüştük, sinema salonunun arkasında öpüştük, gece kulübünün DJ kabininde öpüştük, karaoke barında şarkı söylerken öpüştük, bir tren garında beklerken öpüştük, eski bir otel odasında öpüştük, metroda sabah trafiğinde öpüştük, bir futbol stadyumunun locasında öpüştük, sirk çadırında öpüştük, tünelde öpüştük, pizza kutusunun içinde öpüştük, araba yarışında pit stop sırasında öpüştük, çiftlikte inekleri sağarken öpüştük, çatı katında rüzgarın esintisinde öpüştük, bir sahil kulübesinde öpüştük, ormanda kamp yaparken öpüştük, bir dağ yürüyüşü sırasında öpüştük, motosikletin arkasında rüzgarı hissederken öpüştük, konserin ön sıralarında öpüştük, alışveriş merkezinin terasında öpüştük, barın mutfağında öpüştük, bir çamaşırhane odasında öpüştük, bir kütüphanenin gizli rafında öpüştük, golf sahasında bir çimenin üstünde öpüştük, kayak pistinde karlar içinde öpüştük, ve en sonunda bir telesiyejde yukarı çıkarken öpüştük.
En son öpüşmek tatmin etmeyince pandik denedik.

Öncelikle merhaba dostlar ben 16 yaşında bir öğrenciyim. Bugün sevgilimle sahile gittik onu öptüm sarıldım güreştik falan eğlendik yani. O sıralarda babası hep kızı arıyor, kız beni uzaklaştırıp telefonda konuşuyordu.
Bu kızın babası kızının sevgili yapmasına karşı dikbaşlı hiç izin vermiyor. Neyse eğlendik derken kızı evine bırakayım dedim sahil yolunda karşıdan karşıya geçerken çok gergin bi adam gördüm bizi dikizliyordu falan. Karşıya geçtik asansöre bindik bi kerede asansörde öptüm ama asansörde başbaşaydık. Asansörden çıktık kızın evine dogru yürüyorduk. Kızın evinin bi üst sokagındayız bu kızın protez tırnakları var işte baya uzun bana pandik attı ağ diye bağırdım o da taklidimi yaptı ağ diye bağırdı. Abi arkadan bi ses "baksana sen bi" arkamızı döndük kız, baba dedi. Bende doğal olarak g0t korkusu sardı. Sen kimsin kızıma sarılıyorsun öpüyorsun falan dedi, abi arkadaşız yanlış düşüncen olmasın dedim. O sıra kız bana evine git dedi sonra babası sus canımı sıkma şimdi seninle evde görüşücez dedi. Kızı yolladı evine beni çekti kenara sen kimsin falan adımı okulumu sınıfımı oturdugum mahalleyi herşeyimi öğrendi. Ne zamandır tanışıyorsunuz sevgili misiniz dedi baya kaba bir şekilde. Hayır abi yeni tanıştık DAHA sevgili değiliz dedim yanlışlıkla. Daha yeni tanıştıysan ne lan bu sarılma öpme dedi. Haklısın abi çok özür dilerim dedim.
Seni bir daha bu kızın yanında görürsem ağzını burnunu kırarım dedi. Orda bende sinir oldum ama adam çok haklı ayıptır diye terbiyemi bozmadım. Tamam abi özür dilerim dedim. Benim babam biliyor sevgilim oldugunu. Babam kızın babası seni biliyor mu dediğinde evet demiştim. Eğer bu haber babama giderse büyük olaylar olur. Bide bu kızın babası baya gergin birine benziyordu sonlara doğru yumuşadı biraz ama bilemiyorum bu adam kızın okulunu değiştirir mi veya sırf bu yüzden aramız açılır mı ? birbirimizi çok seviyoruz birlikte çok şey yaşadık + olarak yeni tanışmadık o korkuyla babasına baya yalan söyledim. Kız eve gittiğinden beri yazmıyor bende yazmadım belki babası telefonunu almıştır diye ben ne yapacağım yarın okulda mı konuşsam yoksa yazsam mı çok çaresizim...
Hikayenin sonunda babasıyla öpüşüp koklaşmassanız iyidir.

müstakbel kayınpederiyle öpüştünüz mü

sanırsam hala bunun gibi ayılar var
konunun ayılıkla alakası yok bende baba olsam yılışık biri yerine ciddi biriyle birlikte olmasını isterdim babasının kızma sebebi arkadaşın olmayacak yerde salak saçma hale bürünmesi

ama genede kızla cocuğu konuşturmaması cok saçma bir hareket

• Beğen
Tepkiler: qcd

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt