Sevdiğim kıza doğum günü süprizi yapılırmı sizce

kasirgaHakan

Gold Üye
Sevdiğim bir kız var kız benim onu sevdiğimi biliyor bir şarkı var spotifyda arka planda onun gözlerini koymak istiyorum ama o beni sevmiyor yani sizce hoş olurmu yoksa hoş olmazmı belirtirseniz çok mutlu olurum gözleri olacka spotify music backgraoundunda İyki Dogmusss yazacak. nasıl sizce?

+ gözleri olacka unutmusum

Sevdiğim bir kız var kız benim onu sevdiğimi biliyor bir şarkı var spotifyda arka planda onun gözlerini koymak istiyorum ama o beni sevmiyor yani sizce hoş olurmu yoksa hoş olmazmı belirtirseniz çok mutlu olurum gözleri olacka spotify music backgraoundunda İyki Dogmusss yazacak. nasıl sizce?
Eğer kız senden hoşlanıyorsa güzel olurda böyle şeyleri sevgili olmadan yapma, başınızı belaya sokabilirsin.

"bir şarkı var spotifyda arka planda onun gözlerini koymak istiyorum" yav bilader ne değişik insanlarsınız siz iq seviyesi ne bu böyle ya. Hoş olmaz kardeşim seni sevmeyen kızla uğraşma işine bak

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

He kulu köpeğiyim diyon? Olum bir kıza bu kadar baglanmayin amk sikinti cikar sevgilisi falan varsa. Bende bir kız seviyordum. Sevgilisi en yakın arkadaşım çıktı bicakladim pezevengi

Eğer biri seni sevmiyorsa kendini sevdirmek için fazla zorlama. İstediği kadar güzel olsun istediği kadar iyi olsun elbet daha iyisi karşına çıkacaktır.

Sevmiyor ama benimle arkadaş kalmak istiyor çok garip ben istemiyorum diyorum o olsun kalalım diyor
Tamam kardeşim arkadaş kal o zaman senin istemen bir şeyleri değiştirmiyor.
He kulu köpeğiyim diyon? Olum bir kıza bu kadar baglanmayin amk sikinti cikar sevgilisi falan varsa. Bende bir kız seviyordum. Sevgilisi en yakın arkadaşım çıktı bicakladim pezevengi
Adını söyleyebilir kakasını söyleyebilir. ASĞDŞPALDPASLDLA*DP forumdaki insanlara baksana ya

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt