Sevdiğim kıza açıldım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynı olayı bende yaşamıştım açılmadan 2 yıl önce içimde kelebek var gibiydi kıpır kıpırdı iki kelimeyi bir araya getiremiyordum zor bela açıldım tek tük ağzımdan çıkan kelimelerle anlatabildiğim kadarını anlattım oda anladı anlatmak istediğimi ama reddedildim 7 ay önce nişanlandı nişanlandığı çocuğu tehdit ettim onu üzdüğünde canını yakacağımı söyledim çocuk yetiştirmiş hemen kıza kız verdi veriştirdi telefonda sen kim oluyorsun vs.. diye 1.5-2 ay önce nişanı atmışlar çocuk bunu aldatmış tekrar arkadaş olalım diyordu en son :D yani demek istediğim şey takma kafana ne kadar üstüne gidersen o kadar geri gidersin bırak herşey olacağına varsın kısmetinde varsa zaten olur sıkma o tatlı canını

Kanka,bu durumda hiç moralini bozma! Hayaıtna devam et,yeni aktiviteler bul,onu hayatından çıkarmaya çalış,artık olmayacağınızı kabullen ve unut...
Mesela bende açıldım,ve şuan sevgiliyiz. Pes Etme başka bulabilirsin merak etme <2

Aynı olayı bende yaşamıştım açılmadan 2 yıl önce içimde kelebek var gibiydi kıpır kıpırdı iki kelimeyi bir araya getiremiyordum zor bela açıldım tek tük ağzımdan çıkan kelimelerle anlatabildiğim kadarını anlattım oda anladı anlatmak istediğimi ama reddedildim 7 ay önce nişanlandı nişanlandığı çocuğu tehdit ettim onu üzdüğünde canını yakacağımı söyledim çocuk yetiştirmiş hemen kıza kız verdi veriştirdi telefonda sen kim oluyorsun vs.. diye 1.5-2 ay önce nişanı atmışlar çocuk bunu aldatmış tekrar arkadaş olalım diyordu en son :D yani demek istediğim şey takma kafana ne kadar üstüne gidersen o kadar geri gidersin bırak herşey olacağına varsın kısmetinde varsa zaten olur sıkma o tatlı canını3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt