SENTINEL2 SOFTWARE — PUBG: BATTLEGROUNDS
UndetectedSteam | Fast Updates | 24/7 Support | BattlEye Bypass
UndetectedSteam güvencesiyle sunulan Sentinel2, dünya genelinde yüzlerce aktif kullanıcısı bulunan, hızlı güncellenen ve yüksek performans sunan öncü PUBG yazılımıdır.[/align]
Öne Çıkan Özellikler
- []
Kesintisiz Güncelleme: Oyun güncellemelerine karşı anında adapte olan altyapı.[]
Tam BE Bypass: Güvenli ve stabil kullanım.
7/24 Destek: Satış öncesi ve sonrası kesintisiz teknik destek.
Sistem Gereksinimleri
Gereksinim Ayar / Detay İşletim Sistemi Windows 10 / 11 Pro (26H2 dahil) Disk Formatı GPT (Windows'un kurulu olduğu disk) Oyun Modu Sınırsız Pencereli (Borderless Windowed) Secure Boot Devre Dışı (Disabled) Virtualization Etkin (SVM / VT-x) Hyper-V Gerekli / Yüklü
Fiyatlandırma
1 GÜNLÜKDeneme Süresi$5.03
7 GÜNLÜKEn Çok Tercih Edilen$16.36
30 GÜNLÜKEn Avantajlı Paket$52.85
Ödeme Yöntemleri & Satın Alma
- []
Web Sitemiz Üzerinden Otomatik Teslimat:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir[/url][]Desteklenen Ödeme Yöntemleri: Kredi / Banka Kartı, Kripto Para (Crypto), Papara / Havale / EFT
Oynanış & Ön İzleme
Satın Alım Öncesi Bilgilendirme
şaka demi buPubg ne zamandan beri BattlEye kullanıyor
Zakynthos Anti Cheat kullanmıyormu olm benmi yanlış biliyorumşaka demi bu
benim satısı konuma laf edenin konusuna bakne var kardeşim satış yapıorum işte

sentinel2 yim ben sen sentinalist sin hadi kaybolbenim satısı konuma laf edenin konusuna bak![]()
benden özentisin kasmasentinel2 yim ben sen sentinalist sin hadi kaybol
sentinal diye bir satıcı var acaba sende onamıbenden özentisin kasma
SENTINEL2 SOFTWARE — PUBG: BATTLEGROUNDS
UndetectedSteam | Fast Updates | 24/7 Support | BattlEye Bypass
UndetectedSteam güvencesiyle sunulan Sentinel2, dünya genelinde yüzlerce aktif kullanıcısı bulunan, hızlı güncellenen ve yüksek performans sunan öncü PUBG yazılımıdır.[/align]
Öne Çıkan Özellikler
- []
Kesintisiz Güncelleme: Oyun güncellemelerine karşı anında adapte olan altyapı.[]
Tam BE Bypass: Güvenli ve stabil kullanım.
7/24 Destek: Satış öncesi ve sonrası kesintisiz teknik destek.
Sistem Gereksinimleri
Gereksinim Ayar / Detay İşletim Sistemi Windows 10 / 11 Pro (26H2 dahil) Disk Formatı GPT (Windows'un kurulu olduğu disk) Oyun Modu Sınırsız Pencereli (Borderless Windowed) Secure Boot Devre Dışı (Disabled) Virtualization Etkin (SVM / VT-x) Hyper-V Gerekli / Yüklü
Fiyatlandırma
1 GÜNLÜKDeneme Süresi$5.03
7 GÜNLÜKEn Çok Tercih Edilen$16.36
30 GÜNLÜKEn Avantajlı Paket$52.85
Ödeme Yöntemleri & Satın Alma
- []
Web Sitemiz Üzerinden Otomatik Teslimat:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir[/url][]Desteklenen Ödeme Yöntemleri: Kredi / Banka Kartı, Kripto Para (Crypto), Papara / Havale / EFT
Oynanış & Ön İzleme
Satın Alım Öncesi Bilgilendirme