Sen olsan ne yapardın?

Yorumları okuyunca bi kafama sıkasım gelmedi değil ilişkinizi yönetmeyi bilmezseniz zaten uzun bir ilişki yapamazsınız çok çabuk ilişkiniz biter ilişki de sorumluluk alacak olgun bir taraf mutlaka olmalı yoksa o ilişki zamanla ya toksik bir hale gelir ben haklıyım sen haklısın şöyle böyle kavgalarına döner ya da biter istediğiniz hazzı alamazsınız ilişkinizden. eğer karşı taraf gördüğünüz kadarıyla bu sorumluluğu almak istemiyorsa ve gerçekten seviyorsanız bilin ki o sorumluluk size kalıyor eğer güven zedelenmişse siz olgunluk edip ona güveneceksiniz bir yere gittiğinde sorgulamayacaksınız bana her an yazıcan falan bunlar tamamen toksik ilişki hareketleri sıkar bunlar insanı sevgilinizin giydiği kıyafet veya gittiği yer gibi şeylere karışmayacaksınız telefonunu kontrol etmeye çalışmayacaksınız bir konuda derine gitme diyorsa gitmeyeceksiniz bunlar güven işaretidir güven ilk defasında inşa edildiği gibi zamanla tekrar inşa edilebilir ("ama bardak kırıldı tekrar birleştirdin" ulan bi s*kt*r git.) eğer gerçekten aşıksanız olgun olan taraf olursunuz eğer bu yolu seçmiyorsanız sizin de karşı taraftan pek bir farkınız kalmayacak dediğim gibi zamanla ilişki bir yarışa dönecektir sevdiğinizden emin olacak yakın duracaksınız eğer aşık olmadan bir ilişkiye giriyorsanız karşı tarafa yaptığınız kötülüğü kendinize bir sorun derim uzun süreli/kısa süreli diye bölen biriyle de ben hayatımı geçirmezdim vardır onda bir şeyler bana göre.

ayrılırdım çok fazla takmamaya çalıimak lazım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt