Hata aramızda ki güven problemini ciddi şekilde açacak bir geçmiş. o geçmişi tekrarladı, aradığım zaman açmadı arkadaşını aradım oda açmadıhatanın ne oldugunu soylersen daha yapıcı yorum yapabilirim
birkez olursa 2 yıllık ilişkiyi kişiden kişiye değişecek şekilde mahvetmeye yetecek birşey iki kez olursa 50 yılı çöpe attıracak birşey düzeltmeye çalışmalık birşey yok gençsin o da geç şuan yeni bir arkadaş ortamına girmiş olması muhtemel kendi sınırlarını test etmeyi seviyor ve bir süre sonra sana geri gelecek dönecek dolaşacak bu çok yüksek bir olasılık yapman gerekeni sende biliyorsun, belki duygu yoğunluğun seni sekteye ugratabilir yapma. Hiçbirşey yapma sadece bekle üzerine saatlerce düşüneceğin konuma gelme zamana bırak at gibi giden it gibi döndü döner dönecek bu sekmez ama unutma ona bakacak onu sevecek kimsesi olmadıgında gelecek o zamana kadar inşallah sevecek başkasını coktan bulmuş olacaksın. Kabul etmesi acı olabilir ama emin olmamakla beraber zaten ayrılmak istediğini belirten bir kız coktan gitmiştir sabit ilgi kaynağını kaçırmak istemez kişi tanımadan net konuşmak iftiradır ama yüksek oranla böyledirHata aramızda ki güven problemini ciddi şekilde açacak bir geçmiş. o geçmişi tekrarladı, aradığım zaman açmadı arkadaşını aradım oda açmadı![]()
zaten bir kişi eğer seni gerçekten seviyorsa senin her bi hatanı her bir kusurunu görmezden gelir (ağır hatalar olmadığı sürece) ağır olduğunu da düşünmüyorum zaten bunu söyleyen biri gerçekten seni sevebilir fakat gerçekten sana aşık olamaz ben olsam konuşurdum fakat senin yerinde olsam ayrılırdım.2 yıllık bir ilişkim var lise hayatı o mezun oldu ben olamadım falan. baya tartışmalar oldu 1 ciddi ayrılma oldu. son 2 hafta içinde kırılma noktası oldu yine. ben çok çabaladım barışsın diye barıştık. bana sorunlarını söyledi bende sorunumu söyledim düzeltmeye özen göstereceğiz diye anlaştık. bugün o hatasından ziyade daha çok güvensizlik yaptı ve hatasını üstüne basarak devam ettirdi bende ayrılma kararı aldım. ama ilişkide sürekli ayrılmak isteyen o oldu. ayrıldığımı belirttiğim zaman ne bir açıklama nede başka bir çaba durumunda bulundu sadece bana emin misin kararından diye sordu, bende bu sorunların olduğu için evet eminim dedim. çaba göstermiyorsun hatalarını düzeltmek için ve güvensizliğin var güven vermek içinde çaban yok dedim ayrıldım.
sen bu durumda sen ne yapardın? ayrılmak mı isterdin yoksa konuşma yapıp devam mı etmek isterdin
ama düzelmek için çabası yok
yaş aralığımız aynı olduğu kişilerden bir şeyler dinlemek için açtım konu yoksa böyle işlere girmem hiç
ricam yazacak olanlar ayrılırdım yada devam ettirirdim yazmasınlar açıklamalı yazarlarsa mutlu olurum.
İyi forumlar herkese <3
Uzun bir süre ilişki tercihim olmaz ama dediklerin için teşekkür ederim. Dediğin gibi sadece beklemek istiyorum barışmak için çaba gösterecek mi yoksa o defteri kapatacak mı. Eskiden her ayrıldığımız da ben ona ulaşırdım hatırlatırdım kendimi kapısına çiçekle giderdim, havai fişek falan patlatırdım ama bu sefer sadece beklemekte kalıcambirkez olursa 2 yıllık ilişkiyi kişiden kişiye değişecek şekilde mahvetmeye yetecek birşey iki kez olursa 50 yılı çöpe attıracak birşey düzeltmeye çalışmalık birşey yok gençsin o da geç şuan yeni bir arkadaş ortamına girmiş olması muhtemel kendi sınırlarını test etmeyi seviyor ve bir süre sonra sana geri gelecek dönecek dolaşacak bu çok yüksek bir olasılık yapman gerekeni sende biliyorsun, belki duygu yoğunluğun seni sekteye ugratabilir yapma. Hiçbirşey yapma sadece bekle üzerine saatlerce düşüneceğin konuma gelme zamana bırak at gibi giden it gibi döndü döner dönecek bu sekmez ama unutma ona bakacak onu sevecek kimsesi olmadıgında gelecek o zamana kadar inşallah sevecek başkasını coktan bulmuş olacaksın. Kabul etmesi acı olabilir ama emin olmamakla beraber zaten ayrılmak istediğini belirten bir kız coktan gitmiştir sabit ilgi kaynağını kaçırmak istemez kişi tanımadan net konuşmak iftiradır ama yüksek oranla böyledir
iyi yapmışsın kadın milletine çok yuz vermicen aga (!)2 yıllık bir ilişkim var lise hayatı o mezun oldu ben olamadım falan. baya tartışmalar oldu 1 ciddi ayrılma oldu. son 2 hafta içinde kırılma noktası oldu yine. ben çok çabaladım barışsın diye barıştık. bana sorunlarını söyledi bende sorunumu söyledim düzeltmeye özen göstereceğiz diye anlaştık. bugün o hatasından ziyade daha çok güvensizlik yaptı ve hatasını üstüne basarak devam ettirdi bende ayrılma kararı aldım. ama ilişkide sürekli ayrılmak isteyen o oldu. ayrıldığımı belirttiğim zaman ne bir açıklama nede başka bir çaba durumunda bulundu sadece bana emin misin kararından diye sordu, bende bu sorunların olduğu için evet eminim dedim. çaba göstermiyorsun hatalarını düzeltmek için ve güvensizliğin var güven vermek içinde çaban yok dedim ayrıldım.
sen bu durumda sen ne yapardın? ayrılmak mı isterdin yoksa konuşma yapıp devam mı etmek isterdin
ama düzelmek için çabası yok
yaş aralığımız aynı olduğu kişilerden bir şeyler dinlemek için açtım konu yoksa böyle işlere girmem hiç
ricam yazacak olanlar ayrılırdım yada devam ettirirdim yazmasınlar açıklamalı yazarlarsa mutlu olurum.
İyi forumlar herkese <3
tek taraflı çaba eninde sonunda patlar bu dengeyi saglamadan kimse kimseyi sevmesin yazık olur, rica ederimUzun bir süre ilişki tercihim olmaz ama dediklerin için teşekkür ederim. Dediğin gibi sadece beklemek istiyorum barışmak için çaba gösterecek mi yoksa o defteri kapatacak mı. Eskiden her ayrıldığımız da ben ona ulaşırdım hatırlatırdım kendimi kapısına çiçekle giderdim, havai fişek falan patlatırdım ama bu sefer sadece beklemekte kalıcam
LAHAGAAGAHAHAHAAHHAAets2 sür