Çözüldü Selamlar VAN152 Hatası İçin Spoofer Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WhereYq

Uzman Üye
İletişim
Selamlar Bende Gigabyte Var mainboard H310M H 2.0 Ana Kart Var Ben Nasıl Bir Spoofer Kullanabilirim Yardımcı Olurmusunuz
Edit: Valorant İçin

Merhaba,

Anakartınız rahatlıkla banı kaldırabilir. Forumdaki gupro spoofer ile bilgisayı spoofladıktan sonra pc format işlemini yapınız. Format işleminiz bittikten sonra Bios Updateni yapın. En sonunda oyunu yükleyip girebilirsiniz artık banınız kalkacaktır.

Satış yapmaya çalışanlarla irtibat etmeyiniz paranız gitmesin ve dolandırılmayın.

Merhaba,

Anakartınız rahatlıkla banı kaldırabilir. Forumdaki gupro spoofer ile bilgisayı spoofladıktan sonra pc format işlemini yapınız. Format işleminiz bittikten sonra Bios Updateni yapın. En sonunda oyunu yükleyip girebilirsiniz artık banınız kalkacaktır.

Satış yapmaya çalışanlarla irtibat etmeyiniz paranız gitmesin ve dolandırılmayın.
:redkitkovboy:

evet dostum anakartın gigabyte çoğu free yöntemle açarsın ben valobot öneririm ama para vereyim deme de kimseye

Benim kullandığım bir yöntem var ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama kalkiyordu 1 gün sonra ban gero yiyordum ama öncelikle oyunu tüm dosyalarını temizle modelini resetle bilgisayarına format at ve bios güncelleme yap ben dusuruyordum her seferinde banım kalkiyordu

Anakartında Çoğu Spoofer İşe yarar. En Basitinden amidewin kullanabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt