selamlar bu kim bilmiyorum ama bu sunucunuza girerse azıcık saygınız varsa banlayın

Yerinde olsam savciliga gider suc duyurusunda bulunurum. Discorda VPN ile girdigi icin iz birakmadigini saniyor fakat butun sosyal medya hesaplarini profile baglamis + gamesatis hesabi da ona aitse eger, ertesi sabaha enselenmesi an meselesi.

Boyle tiplerin kapisina po lis gidince annesinden babasindan saglam dayak yiyorlar sonra. Nerden biliyorsun diye sormayin :)))
hernos okadar haklısın ki kanka okadar haklısın ki gerçekten ama buna işte sağlam bir dayak atıcaksın birde panel kulanıp allaha ŞEHİTLERE falan sövüyor ya alçak şerefsiz birde türklerin ekmeğini yiyor haram zıkkım olsun

Yerinde olsam savciliga gider suc duyurusunda bulunurum. Discorda VPN ile girdigi icin iz birakmadigini saniyor fakat butun sosyal medya hesaplarini profile baglamis + gamesatis hesabi da ona aitse eger, ertesi sabaha enselenmesi an meselesi.

Boyle tiplerin kapisina po lis gidince annesinden babasindan saglam dayak yiyorlar sonra. Nerden biliyorsun diye sormayin :)))
hiçbir şey olmayacak bir de nerden biliyorsun diye sormayın yazmış :D

Bugün şehit eren bülbülün doğum günü az bir vicdanınız varsa bu adama dikkat edin hiç bir şekilde alışveriş yapmayın ve suncuunuza gelirse banlayın direk

hiçbir şey olmayacak bir de nerden biliyorsun diye sormayın yazmış :D
Hicbirsey olmiyacak diyen tipler genelde bu sekil allaha sehitlere kufur edenlerin kankileri oluyor. Cok enseledim senin gibileri ve kankilerini merak etme. Allaha kitaba Ataturke kufur etmeye devam edin siz. Hayati monitorun arkasindan ibaret zannedin. Henuz kapiniza ***** gelmemis belli ki.

Hicbirsey olmiyacak diyen tipler genelde bu sekil allaha sehitlere kufur edenlerin kankileri oluyor. Cok enseledim senin gibileri ve kankilerini merak etme. Allaha kitaba Ataturke kufur etmeye devam edin siz. Hayati monitorun arkasindan ibaret zannedin. Henuz kapiniza ***** gelmemis belli Kesinlikle katılıyorum hayatı monitorun arkasından ibaret sanıp hiç birşey olmaycağını sanıyorlar pişkin pişkin birde bu vatanın ekmeğini yiyip şehitlere küfür ediyor bu adam evinde rahat rahat pc de allaha şehiştlere küfür etsin diyemi şehit verdik onca askerimizi bu ve bu gibilerin asılması gerek

Hicbirsey olmiyacak diyen tipler genelde bu sekil allaha sehitlere kufur edenlerin kankileri oluyor. Cok enseledim senin gibileri ve kankilerini merak etme. Allaha kitaba Ataturke kufur etmeye devam edin siz. Hayati monitorun arkasindan ibaret zannedin. Henuz kapiniza ***** gelmemis belli ki.
Kesinlikle katılıyorum hayatı monitorun arkasından ibaret sanıp hiç birşey olmaycağını sanıyorlar pişkin pişkin birde bu vatanın ekmeğini yiyip şehitlere küfür ediyor bu adam evinde rahat rahat pc de allaha şehiştlere küfür etsin diyemi şehit verdik onca askerimizi bu ve bu gibilerin asılması gerek

discorda öyle bağlantıları nasıl ekliyor ya bende eklemek isityorum ama fake olsıun

bu adam bir ara bana yazmıştı ilk mailli valo hesabı için

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt