masonlar locasına l3g i sızdırdılar herkese 1 gün atmış bana sınırsız atmışCheatGlobale Noldu Neden Herkez Ban yiyor yersemde bunu yapanın amk
* senin sınırsızını sus bi amkmasonlar locasına l3g i sızdırdılar herkese 1 gün atmış bana sınırsız atmış
35 kısı vardı 7 kısı araya gıttıAçıkcası beni de olaya aldılar rubby'de ama Allahtan okumadım mesajları + mesaj atmadığım için yoksa bende yerdim maalesef ban. Tabii orada olanların ufakta olsa yarısı ne dediyse büyük şeyler diyenler sınırsız yemiştir.
ben biraz konuştum hocam da sonra çıkış yaptım iyi ki de yapmışız vallahi gö* altına gidiyordukAçıkcası beni de olaya aldılar rubby'de ama Allahtan okumadım mesajları + mesaj atmadığım için yoksa bende yerdim maalesef ban. Tabii orada olanların ufakta olsa yarısı ne dediyse büyük şeyler diyenler sınırsız yemiştir.
ben biraz konuştum hocam da sonra çıkış yaptım iyi ki de yapmışız vallahi gö* altına gidiyorduk
dm kurup orgutleniyolar darbe yapcaklwr heraldeCheatGlobale Noldu Neden Herkez Ban yiyor yersemde bunu yapanın amk