SecureShield Trial

Bir şirket ile bir şahısı karşılaştırmak çok yanlış. Ne bileyim ben bunun exit sc4m yapmayacağını? Biri sıfırdan, biri pastelenmiş bir şey...
Paste mi değil mi bilmem ama VMP' de tek kişinin ürünü, sonradan şirketleşti. Enigma' da aynı şekilde.

Paste mi değil mi bilmem ama VMP' de tek kişinin ürünü, sonradan şirketleşti. Enigma' da aynı şekilde.

Koca koca ağaçlar bile yarramın deliğinden minnak tohumlardan başlayıp zamanla büyüyorsa birinin bu şekilde paste kodlarla(paste olduğunu söylemiyorum sadece varsayım) kendini geliştirmesi ve bir yandanda parasını çıkarması bence gayet normal bir durum fakat cheatglobal için bu durum böyle işlemiyor. Ürünün kalitesine bakılmaksızın kötülemeleri ve satıcının feleğini sikmek için onu sürekli aşağılayıp kendilerini yüceleştirmeleri lazım.

Unutmayın kimse anasının amından yazılım bilerek çıkmıyor bu farklı alanlar içinde böyledir her alanda çabalamanız gerekir çabalayanıda aşağıya çekerseniz ve o çektiğiniz adam aşağıya çektiğinizde daha fazla büyümeye başlarsa büyüdüğünde o yarrağı içinize almak için gratisten dalin vazelin alabilirsiniz 30-40tl çok bir şey değil.
(LOLSHAN'ı dinleyin beyler adamı 1 yıl önce XXX'de gördüm bu adamın burda ne işi var amk kendini yüceleştirenlerin balonunu dokunmadan patlatan cinsten)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt