SecureShield Trial

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Eline sağlık.

Kendi Geliştirdim obfuscator İle Cok Güzel Uyum Sağlıyor Vm Ve Diğerler Piyasada obfuscator Hic Biri Uyum Sağlamıyor Normal Satılan obfuscator cok daha iyi ancak trial version tek başına o kadar da iyi deil bi kaç kombine gerekiyor Alınırmı Bana Göre Gidip Eaz Crypto Yerine Bunu Almanız Öneririm

me obfuscator + secureshield
Auix6.jpg

Auzlo.jpg

AuHNe.jpg

Son düzenleme:
Klasik CawkVM ve Eddy JIT pastesi :D kullanmanızı hiç önermiyorum. Ayrıca Eazfuscator buna bin çeker. Abilerinden dilene dilene yaptığı bir çöp kutusu.

Klasik CawkVM ve Eddy JIT pastesi :D kullanmanızı hiç önermiyorum. Ayrıca Eazfuscator buna bin çeker. Abilerinden dilene dilene yaptığı bir çöp kutusu.
hocam karşılaştırdığınız eazfuscator ile fiyat konusunda dağlar kadar fark var secureshiled ile cidden bu kadar büyük bir farkı ödeyebilen bir kişi eaz alabilir hatta bütçe konusunda sıkıntı yoksa bence vmp alması daha karlı olur

hocam karşılaştırdığınız eazfuscator ile fiyat konusunda dağlar kadar fark var secureshiled ile cidden bu kadar büyük bir farkı ödeyebilen bir kişi eaz alabilir hatta bütçe konusunda sıkıntı yoksa bence vmp alması daha karlı olur
Bir şirket ile bir şahısı karşılaştırmak çok yanlış. Ne bileyim ben bunun exit sc4m yapmayacağını? Biri sıfırdan, biri pastelenmiş bir şey...

yan hesaplarınla gelip durma fukara herif
senin scamlediğin insanları da biliyoruz abim benim 🐒

Ben kimi scamlemişim? Çok merak ediyorum gerçekten, pastelenmiş bir şey satmadığım halde. Senin aksine :d
aynen paste kanki 😭 koivm moivm best mod pörfect super yildizlararasi en iyisi tanrisal no Crâck uncrack yow cok harikadir koivm modla yeaa vmp bas ustune moruk harika bise kirilmaz imkansiz cok iyidir hewal

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt