hem vmp basıp hemde bunu bassak nolur bozulur mu uygulamauygulama falan koruyacağım derseniz app açılınca message geliyor ve özellikler daha kısıtlı, bilginize.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
hocam karşılaştırdığınız eazfuscator ile fiyat konusunda dağlar kadar fark var secureshiled ile cidden bu kadar büyük bir farkı ödeyebilen bir kişi eaz alabilir hatta bütçe konusunda sıkıntı yoksa bence vmp alması daha karlı olurKlasik CawkVM ve Eddy JIT pastesi kullanmanızı hiç önermiyorum. Ayrıca Eazfuscator buna bin çeker. Abilerinden dilene dilene yaptığı bir çöp kutusu.
Bir şirket ile bir şahısı karşılaştırmak çok yanlış. Ne bileyim ben bunun exit sc4m yapmayacağını? Biri sıfırdan, biri pastelenmiş bir şey...hocam karşılaştırdığınız eazfuscator ile fiyat konusunda dağlar kadar fark var secureshiled ile cidden bu kadar büyük bir farkı ödeyebilen bir kişi eaz alabilir hatta bütçe konusunda sıkıntı yoksa bence vmp alması daha karlı olur
yan hesaplarınla gelip durma fukara herifKlasik CawkVM ve Eddy JIT pastesi kullanmanızı hiç önermiyorum. Ayrıca Eazfuscator buna bin çeker. Abilerinden dilene dilene yaptığı bir çöp kutusu.
Ben kimi scamlemişim? Çok merak ediyorum gerçekten, pastelenmiş bir şey satmadığım halde. Senin aksine :dyan hesaplarınla gelip durma fukara herif
senin scamlediğin insanları da biliyoruz abim benim
aynen paste kanki koivm moivm best mod pörfect super yildizlararasi en iyisi tanrisal no Crâck uncrack yow cok harikadir koivm modla yeaa vmp bas ustune moruk harika bise kirilmaz imkansiz cok iyidir hewalBen kimi scamlemişim? Çok merak ediyorum gerçekten, pastelenmiş bir şey satmadığım halde. Senin aksine :d