SecureShield - .NET Code Obfuscator | C#/VB.NET

Hocam meraktan soruyorum bu kadar güzel bir korumayı neden 300 TL gibi komik bir fiyata satıyorsun paraya mı ihtiyacın yok yoksa piyasası mı bu
değeri bilinmiyor çünkü.
bana sormak yerine her şeyin en ucuzunu tercih etmeye çalışan klasik türk developer(?)'larına sorabilirsin.
diğer türlü fiyatı 50 dolar olmasına rağmen yerel fiyatlandırmaya eklediğim fiyat'ın komik bir miktar olduğunu zaten biliyorum ve farkındayım.

Artık satılmıyor, ilgili şahıslara confuser ile başarılar konu çöplüğe taşınabilir.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Tekrar satışa açıldı.
SecureShield artık client-side yerine tamamen server-side mantığıyla çalışmaktadır.
hedef dosya server tarafında korunup geri gönderilir, web tabanlıdır.
Güncel fiyat $20 olmakla birlikte, ödemeyi sanal pos, papara, ininal, iban gibi çeşitli yöntemlerle yapabilirsiniz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hayırlı satıslar

Merhaba, YouTube'da SecureShield ile ilgili video çekip paylaşan birkaç kişiye 7 günlük SecureShield lisansı vereceğim.

1) Kanalınızın belirli bir kitlesi olmalıdır.
2) Video kalitesi en az 720P olmalı ve video 2 dakikadan uzun olmalıdır.

Koşulları karşılıyorsanız, DM yoluyla benimle iletişime geçin.

0x58B#3000

unpack ne oluor şu mu (cidden bilmiom)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt