bios>boot>secure boot>standart yapcaksınLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu hatayı nasıl çözebilirim?
İşlemcim İnter / Anakartım Asus TUF B360-PRO GAMING
biraz eski bios'da çoğu yer yok yardımcı olursanız çok sevinirim
bios secure keylerini clearla tekrar install deLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu hatayı nasıl çözebilirim?
İşlemcim İnter / Anakartım Asus TUF B360-PRO GAMING
biraz eski bios'da çoğu yer yok yardımcı olursanız çok sevinirim
kanka yapıyom bende her sey açık uefi modda olmasına ragmen atıyo yineDostum bu hatayı ben de alıyorum + tpm hatası vardı bende biosu aç biostan secure kısmından aç eğer açamazsan ytye bak ya da buraya yazarlar birazdan daha detaylı
bendede uefi modda atıyorkanka yapıyom bende her sey açık uefi modda olmasına ragmen atıyo yine
bios uefi moddayken secure boot ayarını bulamazsan advanced kısmında windows os configuration kısmına da bakabilirsin asus anakartı pek bilmiyorum ama msi anakartta orada oluyor. ama advanced içerisinde yani boot kısmında bulamazsın secure bootubendede uefi modda atıyor
nası boot kısmında bulamıyo ordan başka yerde olmaz secure bootbios uefi moddayken secure boot ayarını bulamazsan advanced kısmında windows os configuration kısmına da bakabilirsin asus anakartı pek bilmiyorum ama msi anakartta orada oluyor. ama advanced içerisinde yani boot kısmında bulamazsın secure bootu
kanka benim anakartım msi ve windows os configuration kısmından açılıyor ssecure boot. asus anakart kullanmadım hiç ama biraz araştırdım yine advanced kısmında diye gördüm. hem belli ki boot kısmında bulamamış yaninası boot kısmında bulamıyo ordan başka yerde olmaz secure boot
secure boot keylerini silmelisinkanka yapıyom bende her sey açık uefi modda olmasına ragmen atıyo yine