Second Son

resulyilmaz31

1 4 8 3
Efsane Üye
İletişim
şu hayatımda şuana kadar hep god of war rdr2 gta 5 elden ring uncharted gibi oyunların abartıldığını gördüm fakat second sonun hiç abartıldığına şahit olmadım bence bu oyunların 2 katı sadece rdr2 den biraz kötü o kadar siz ne düşünüyorsunuz

god of warı tek geçerim hocam bı listede

unchaeted 4 çok iyiydi birde

second son un bile adını ilk defa senden duydum vallahi

Bu Oyunun Hikayesidir kötü karmasıdır İyi karmasıdır falan çok güzel bir oyun keşke ps4 veya ps5 olsada oynayabilsem oyunu burak oyundadan izleyerek 2 kere bitirdim hala izleyesim geliyor özellikle neon gücü ile sınırsız koşması çok hoşuma gidiyor infamous hiçbir oyunla karşılaştırılabilecek bir oyun değil oyunun atmosferi çok farklı ve güzel eğerki playstationuz varsa kesin oynayın zaten ps hit kısmındada bulunuyor ve yanlışım yoksa deluxe paketindede bulunuyor Ve Grafikleri Yeni Çıkan Oyunlara Hala Taş Çıkartabilecek Durumda

Bu Konuyu Gördüğüm İçinde Bi Ayrı Mutlu Oldum :)
şu hayatımda şuana kadar hep god of war rdr2 gta 5 elden ring uncharted gibi oyunların abartıldığını gördüm fakat second sonun hiç abartıldığına şahit olmadım bence bu oyunların 2 katı sadece rdr2 den biraz kötü o kadar siz ne düşünüyorsunuz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt