Seçim

Girelim benim için sıkıntı yok. Nyrex 1 aylık hardware key + Spoof veriyorum.
Sandıkların %70'i açıldı ve KK %45'i bile göremedi %30'luk sandıkların hepsi KK çıksa yine de birinci turda kazanma gibi bir ihtimali çok düşük fakat Tayyip %50'nin altına düşerse ikinci turda kazanabiliriz belki Sinan'a atılan oylar KK ya kayar.

Sandıkların %70'i açıldı ve KK %45'i bile göremedi %30'luk sandıkların hepsi KK çıksa yine de birinci turda kazanma gibi bir ihtimali çok düşük fakat Tayyip %50'nin altına düşerse ikinci turda kazanabiliriz belki Sinan'a atılan oylar KK ya kayar.
Sandıkların %70i açıldı diyosun kaynak verebilir misin? (ıslak imzalı bekliyorum)

ya kanka şunlara güvenme bitcek ez gg görmüyormusun chpnin kalelerinde daha çok az sandık açıklanmış itiraz ediyolar hep en son sonuçlar önemli bu süreçteki verilere güvenme

Ayrıca bilmeni istiyorum;
Murat Ağırel:
AKP bir taktik uyguluyor.CHP’nin önde olduğu sandıklara itiraz ediyor
.Girilen sandık sonuçları kesinleşen sandık sonuçları. İtiraz olan sandık sonuçları sisteme daha girmedi.

Murat Ağırel:
.Girilen sandık sonuçları kesinleşen sandık sonuçları. İtiraz olan sandık sonuçları sisteme daha girmedi.
aynen öyle bende öyle yazdım

Sandıkların %70i açıldı diyosun kaynak verebilir misin? (ıslak imzalı bekliyorum)
ya kanka şunlara güvenme bitcek ez gg görmüyormusun chpnin kalelerinde daha çok az sandık açıklanmış itiraz ediyolar hep en son sonuçlar önemli bu süreçteki verilere güvenme
Murat Ağırel:
Canlı haber kanalında izlediğim sonucu söyledim sadece yani şuan bu duruma göre Tayyip %50'nin altına düşebilir fakat KK ilk turda alamaz ikinci tura alır gibi duruyor. Diğer mevzuları vesaire bilmiyorum işte itirazı olan sandıkları falan bilmiyorum şuan sadece canlı haber kanalını izliyorum ve orada ki sonuçlara göre konuşuyorum.
rV0yNR.png

Canlı haber kanalında izlediğim sonucu söyledim sadece yani şuan bu duruma göre Tayyip %50'nin altına düşebilir fakat KK ilk turda alamaz ikinci tura alır gibi duruyor. Diğer mevzuları vesaire bilmiyorum işte itirazı olan sandıkları falan bilmiyorum şuan sadece canlı haber kanalını izliyorum ve orada ki sonuçlara göre konuşuyorum.
rV0yNR.png
bu ney kanka anadolu ajansımı ya anadolu ajansı yada anka. farketmez ikiside * sallama

bu ney kanka anadolu ajansımı ya anadolu ajansı yada anka. farketmez ikiside * sallama
Anadolu ajansının verdiği veriler olduğunu söylüyorlar. Şuan da sandıkların %74.5'i açıldı ve Tayyip %50,8 e düştü eğer böyle giderse %50'nin altına düşecek hadi bakalım umarım öyle olur merakla bekliyorum çok az kaldı...

rV0yNR.png
Belirli bir yaşa gelmiş bir birey olarak sana bir kaç seçim taktiği iletiyorum o zaman iyi oku seçim sonuçlarını ona göre değerlendir;
1-) Seçimde itiraz edilen sandıklar kesinleşene kadar %lik dilime dahil edilmez.
2-) TV kanallarında gördüğün sonuçları ileten ajans akpartiden fon alan ajans ve bundan dolayı psikolojik baskı için önce tayyibin seçim sonuçlarını paylaşır. (Bknz istanbul sonuçları)
3-) TV kanallarında gördüğün sonuçları ileten ajans geçmişte gördüğümüz tüm seçimlerde %98 civarına geldiği zaman sayacı durdurur ve gerçek sonuçları göstermeye başlar veya erişimi tamamen kapatır.
4-) Bu konu hakkında CHP tarafından gerçekleşen konuşmayı bu LİNK üzerinden dinleyebilirsin
daha fazlası var dilersen iletmeye devam edebilirim

Anadolu ajansının verdiği veriler olduğunu söylüyorlar. Şuan da sandıkların %74.5'i açıldı ve Tayyip %50,8 e düştü eğer böyle giderse %50'nin altına düşecek hadi bakalım umarım öyle olur merakla bekliyorum çok az kaldı...
kanka bak şuan hiç birşey doğru değil sonuç önemli daha chpnin baskın olduğu sandıklar açıklanmadı bile itiraz ediyolar. mesala bakırköyde sadece yüzde 3 sandık açılmış full kemal kılıçdaroğluna oy verildiği için itiraz ediyolar sen sakin kal kapa şu kanalları sonuça bak
şuanda doğru bir kanal yok yüzde yüz tutturan hiç birşey yok ilk turda bitti rahat ol. hepsi akpye çalışıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt