SteroidliThor
Gold Üye
arkadaslar ggwp cidden 2. tura kaldık ben bu rte veren kesimin evliyatinı skm
kanka noldu anketlerde %50 üstü gözüküyordu yaarkadaslar ggwp cidden 2. tura kaldık ben bu rte veren kesimin evliyatinı skm
sana sadece şunu söyleyeyim 2 medya ajansıda akpartiye çalışıyor. Islak imzalı sonuçlarda ağır farkla kk önde, şunu bilmeni isterim 13. cumhur başkanımız ilk seçimde kemal kılıçdaroğlu hayırlı olsunakp zaten kazanamazda 2. tura kalırsa o 14 gün içinde herşeyi yaparlar
Kılıçdar oğlunub yüzde 50 üstü almasına imkan yok spufırına iddia girerimsana sadece şunu söyleyeyim 2 medya ajansıda akpartiye çalışıyor. Islak imzalı sonuçlarda ağır farkla kk önde, şunu bilmeni isterim 13. cumhur başkanımız ilk seçimde kemal kılıçdaroğlu hayırlı olsun
bencede bütün verileri * sallıyolar en son sonuçlara bakarızsana sadece şunu söyleyeyim 2 medya ajansıda akpartiye çalışıyor. Islak imzalı sonuçlarda ağır farkla kk önde, şunu bilmeni isterim 13. cumhur başkanımız ilk seçimde kemal kılıçdaroğlu hayırlı olsun
Girelim benim için sıkıntı yok. Nyrex 1 aylık hardware key + Spoof veriyorum.Kılıçdar oğlunub yüzde 50 üstü almasına imkan yok spufırına iddia girerim
Dediğin gibi zaten sadece sallıyolar nedense tüm sonuçlar %98 civarına geldiğinde duruyor bitmiyor aqbencede bütün verileri * sallıyolar en son sonuçlara bakarız
yok %98 olduğunda balkon konuşması yapılcak yere doğru koşmaya başlıyolar ilk varan cumhurbaşkanı oluyoherkes %98 de bitiyor diyor yani %98e mi bakıyorlar yoksa adam akıllı sayan birinemi bakıyorlar