Script önerisi

asdkuheewqeqjj

Bronz Üye
Arkadaşlar, bgx alıcaktım fakat, piyasada şuanda güncel reseller yok masyaf, satmadığını söylüyor hangar zaten sc4mmer toir kullanmak istemiyorum, legend sense vs.de çok pahalı şuanda RTX falan var ne alabilirim en iyi

Toir kullanmak istemiyorum diyor adam.

burada ki satıcıları inceleyip uygun olanlardan alabilirsin, zaten hepsi hemen hemen aynı fiyatta.
( , , gibi gibi)

Arkadaşlar, bgx alıcaktım fakat, piyasada şuanda güncel reseller yok masyaf, satmadığını söylüyor hangar zaten sc4mmer toir kullanmak istemiyorum, legend sense vs.de çok pahalı şuanda RTX falan var ne alabilirim en iyi
Private Suite Bruhwalker Skillshot epvp unkown official seller listesinde bulabilirsin
Toir base alma boşuna champlari vs rezil combolari yeniden kodlansada avrupada devkler kadar iyi değil asla toir base alma pred orb vs rezil
Discord bırakırsan alacağın şeyi at yardımcı olurum sorabilirsin 4 senedir baştan sona takip ediyorum

Şuanda prediction ve evade için update yapyıoruz. Discord adresimizden duyuruları takip edin, güncelleme geldikten sonra 1day satın alıp kullanın, beğenmezseniz paranızı iade edeceğiz.
Ayrıca yaşadığınız sorunları adminlere iletin düzeltelim

3 yıldır kullanıyorum nyrex al geç çok iyi ilgileniyorlar ls felan pahalı malum konudan

RTX kullanıyorum bir problemini görmedim harika çalışıyor

hangardan 9 ay boyunca Bgx key aldım 1 ay bile sorun yaşamadım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt