online fixten ındır arkadaslarınla felan takılcaksan ama sarıyo oyun met yapana kadar anamız agladı ama olsunschedule 1 oynayan var mı yt de pek fazla göremedin değer mi satın almaya??
reis bir yerlerde oyunda çeteler var fln diyolar doğru mu oonline fixten ındır arkadaslarınla felan takılcaksan ama sarıyo oyun met yapana kadar anamız agladı ama olsun
ben gormedım hiç genelgece dısarda olup butun polisleri pataklıyodumreis bir yerlerde oyunda çeteler var fln diyolar doğru mu o
enson 6 ay önce crackli halini oynadım arkadaşlarla oynamalık güzel bir oyunschedule 1 oynayan var mı yt de pek fazla göremedin değer mi satın almaya??
bence kesinlikle değer hocam hem tek başınıza hem arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz mükemmel bir oyun özellikle de breaking bad izlediyseniz daha da eğlenceli güzel geliyorschedule 1 oynayan var mı yt de pek fazla göremedin değer mi satın almaya??
hocam Türkçe dil seçeneği var mı yoksa yama mı kurmak gerekiyorbence kesinlikle değer hocam hem tek başınıza hem arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz mükemmel bir oyun özellikle de breaking bad izlediyseniz daha da eğlenceli güzel geliyor
yama gerekiyor hocam ama çok basit alırsanız yardımcı olurumhocam Türkçe dil seçeneği var mı yoksa yama mı kurmak gerekiyor
tamamdır hocam dc bırakır mısınızyama gerekiyor hocam ama çok basit alırsanız yardımcı olurum
fabxullah hocam ismimle aynı ulaşabilirsiniztamamdır hocam dc bırakır mısınız