SCAMMERS BYTEON software

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan F4LEX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

F4LEX

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
arkadaslar 2019 hesaplı swlerıen bot basılmıs orul orul bır server var lütfen kendınıze cok dıkkat edın anında foyalarını ortaya dokunce engelledi beni

node.js ile rat atan kısı bu

PYTHONDAN SKINCHANGER YAZMISLAR BIRDE MİTA AYZIYOR
sunucularına bot basmıslar gercekten 45 urunu alanlar var scamlenmısler engellemısler kednılerıen adam dıyolar birde

gerçekten boyle pıyasada cok orul orul adamlar var azkalsı bende scamlenıyordum nodeçjs drop atıcakalrdı node.js oldugunu gorup yaptırmadım tam bır serefsızler

guya calısan colorbot sıtelerıymıs

TM7PS-CKWM-EDIUS-7DAY buda key

cogu bot hesap benı engellemeselerdı yapıcaktım bırseyler yazabılenler yazabılırlermı bu 2 orrul orula side dalag egecıyolar node.js ne kanka noodle mı yenıyormu dıyor bırısı saka gıbı

izlermisiniz blackplague hakkında bırsey degıl

Son düzenleme:
arkadaslar 2019 hesaplı swlerıen bot basılmıs orul orul bır server var lütfen kendınıze cok dıkkat edın anında foyalarını ortaya dokunce engelledi beni

node.js ile rat atan kısı bu

PYTHONDAN SKINCHANGER YAZMISLAR BIRDE MİTA AYZIYOR
sunucularına bot basmıslar gercekten 45 urunu alanlar var scamlenmısler engellemısler kednılerıen adam dıyolar birde

gerçekten boyle pıyasada cok orul orul adamlar var azkalsı bende scamlenıyordum nodeçjs drop atıcakalrdı node.js oldugunu gorup yaptırmadım tam bır serefsızler

guya calısan colorbot sıtelerıymıs

TM7PS-CKWM-EDIUS-7DAY buda key

cogu bot hesap benı engellemeselerdı yapıcaktım bırseyler yazabılenler yazabılırlermı bu 2 orrul orula side dalag egecıyolar node.js ne kanka noodle mı yenıyormu dıyor bırısı saka gıbı
Konuyu gülerken çok eğlendim güzel sallamışsın eline sağlık

Ha bide siteyi bok gibi yapmışsın kardesim

buğrayı sevmem de eleman banlandı zaten rahat bırakın + kolpa gibi geliyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt